Monday, June 24, 2013

Duyuru

Merhaba arkadaslar,
uzun zamandir bloga yazmiyorum ve bunun icin cok özür dilerim sizden. Benden bloga yazmami bekleyen bircok kisi oldugunu biliyorum ve sizi beklettigim icin üzgünüm. Neden yazmadigimin nedenini kisaca anlatayim isterseniz: Bu ayin basinda Isvicre'deydim. O günlerde zaten bu protesto olaylari basladi ve ben vaktim olmasina ragmen herkes gibi bloga kisa bir ara verdim. Herkes tekrar yazmaya baslayinca ise bir yazi paylastiktan sonra ne yapip ettiysem laptopumdaki internet baglantisini bozdum. Net baglantisini geri getiremeyecek kadar bilgisayar-cahili degilim, ama ne denersem deneyeyim olmuyordu. Uzun uzun ugrastiktan sonra dün ilk defa yine kendi laptopumdan nete girebildim. Bu yüzden sizden tekrar özür diliyorum.

Belki son zamanlarda neler yaptigimi bilmek isteyenler vardir diye onu da kisaca anlatayim:
Dedigim gibi ay basinda Isvicre'ye amcam gili ziyaret etmeye gittim. Cok güzel bir geziydi ve Bern'in bircok turist bölgelerini gezdik. Biz hemen hemen her sene gideriz Isvicre'ye, ama bu sefer daha cok gezmeye odaklandigimiz icin özellikle bu yilki gidisimizi cok sevdim. Daha önce gittigimizde de geziyorduk, ama daha cok akrabalarimizla zaman geciriyorduk.
Isvicre'den geldikten sonra bir kedi aldim! Ismini ilk basta Daisy koymak istesem de, annemin israri üzerine Ela koydum, cünkü Daisy ismini herkes bilemez ve kedinin gözleri ela renginde. Daha uygun olduguna karar verdik. Cok yakinda bir Instahafta yazisi paylasirim; orada sirin kedimin nasil göründügünü görebilirsiniz - tabii beni Instagram'dan takip edip zaten görmediyseniz. Blogda ne kadar aktif degilsem, Instagram'da o kadar aktifim arkadaslar. Yani benim günlük hayatimi takip etmek isterseniz eger IG'den edebilirsiniz.
Bir de evelsi gün babam bir is kazasi gecirdi. Durumu su an iyi, ama bacagi cok fena yaralandi ve en az iki hafta hastanede kalmasi sart. Bu yüzden sizden dua etmenizi rica ediyorum arkadaslar. Bunlar haricinde son bir haftada üniversite stresi yasiyorum; bu dönemin sinavlari yavas yavas yaklasiyor ve yazmam gereken iki tane büyük ödev de var. Sunumlardan hic baslamiyorum bile. Bu yüzden bloga cok girip yazi paylasamazsam lütfen kizmayin bana. Gerci, son zamanlardaki aktif olmayisimdan alismis olmalisiniz blogun sessizligine. Biraz daha gayredin; cok yakinda harika yazilar paylasacagimdan emin olabilirsiniz. Bu hafta yeni yazilar gelebilir, ama fotograflarimi yükledigim website Photobucket ile bir problem yasiyorum: bloga yükledigim bütün fotograflari bir error bildirimi ile degistirmis. Bu yüzden bütün fotograflari baska bir servere yükleyip linklerini degistirmem gerekecek ve bu da bayagi zaman alici bir olay. Bunu hallettikten hemen sonra yine basliyorum yazilar paylasmaya.

Sizi cok seviyorum ve beni beklediginiz icin tesekkür ediyorum. Bu arada, Bloglovin'e gecmeyi unutmayin lütfen. Su an GFC ile 602 üyem var ve Bloglovin'de 411 tane var. Diger 200'e yakin üyelerim de Bloglovin'e gecebilirse cok sevinirim.

Hepinizi cok cok öpüyorum! Kendinize iyi bakin. Yazdiginiz yorum ve mailleri de görmezden geldigimi düsünmeyin lütfen; hepsini okuyorum ve yakin zamanda cevaplarini yazacagim.

Sevgiler,
iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

8 comments:

  1. Babana çok geçmiş olsun canım.

    ReplyDelete
  2. Babana geçmiş olsun, inş. kısa zamanda iyileşip tekrar sağlığına kavuşur.
    Buarada seni mim listeme ekledim. :)

    ReplyDelete
  3. Hoşgeldin canısı aramıza tekrar dönmene çok sevindim..
    Bir keresinde rüyamda dahi görmüştüm geriye döndüğünü..
    Güzellikler ve acil şifalar diliyorum tekrar hoş geldin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anam, rüyanda bile mi gördün? :D Süper! <3
      Cok tesekkür ederim! Babam su an hastaneden cikti, eve geldi ilk defa :-)))

      Delete