Sunday, July 21, 2013

Clinique Bottom Lash Mascara

Merhabalar!
Simdi bu ürünü yazmadan önce sizden kocaman bir özür diliyorum. Cok uzun zamandir bloga bir yazi paylasmamistim. Bir önceki yazimda da söyledigim gibi babam kaza gecirdi ve dört haftadir hastanede yatiyor. Su an durumu cok iyi ve yavas yavas yürümeye basladi bile; yorum ve özel mail ile gecmis olsun mesajlari yollayan herkese cok tesekkür ediyorum. Gelelim yazamamamin nedenine: babam hastanedeyken cok bunalacagini bildigi icin en azindan internetim olsa da zaman gecirsem diye düsündü, ve ben bu yüzden ona laptopumu verdim. Evdeki diger bilgisayarimizi kullanabilirdim bloga yazmak icin, evet, ama bende tuhaf bir takinti var: o bilgisayarda photoshop yok, ve ben fotograflarima hep ayni logoyu eklemek istedigim icin inadina laptopumun geri gelmesini bekledim. Iste böyle sacma bir insanim. Bunun yaninda bir de dört-bes tane sinavim vardi, onlara calistim. Ama simdi hepsini atlattim ve dönem tatilindeyim! Benden daha mutlu insan yoktur herhalde. Yazmamama ragmen takipcilerimin artmasina ne kadar sevindigimi anlatamam. Ben de takip ettigim tüm bloglari telefonumdan takip etmeye devam ettim, fakat hic yorum yazmadim. Telafi edecegim :-)

Bu arada, hepinize hayirli bir Ramazan ayi diliyorum; tuttugunuz oruclar, ettiginiz dualar kabul olur insallah. Tabii benim de. :P

Yoklugumun sebebini yazdigima göre (ve sizden affedildigime göre?), bu yazida tanitacagim ürüne geceyim!


Clinique Bottom Lash Mascara'yi duymussunuzdur Youtube'da veya bloglarda; bircok insan buna mucize ürün diyor. Paketi gayet güzel bir desenle kapli ve gercekten cok ama cok kücük. Youtube'da ilk gördügümde bu kadar kücük olacagini düsünmemistim, ama gercekten cok minik bir sey.


Üzerinde her Clinique ürününde oldugu gibi büyük bir C harfi var.


Fircasi cok kücük, tirnagim kadar bir sey. Formu biraz süphe uyandirdi bende ilk gördügümde; 'bu mu kirpikleri ayiran?' demedim degil yani. Ama gercekten cok iyi bir performansi var; her kirpigi ayri ayri rimelle kapliyor ve birbirine yapistirmiyor. Fakat biraz gayretle bu sonucu siradan rimellerimle de elde edebilirdim. Ama konu göz pinarima dogru daha da incelen kirpiklerim olunca is degisiyor. Iste orada bu Bottom Lash Mascara'nin üzerine tanimam. En ince, en kücük kirpigi bile tutup rimelle kaplamayi basariyor ve böylece gözlerime cok farkli bir ifade veriyor. Genelde siradan rimellerle alt kirpiklerimi boyayinca sadece gözümün dis kismindaki kirpikleri yakalayabildigim icin disarisi yogun, icerisi bos sekilde bir göz makyajim oluyordu. Bununla icine de yogunluk katabiliyorum ve bu gözlerime farkli bir ifade veriyor. Böyle kücük bir seyin bu kadar cok degistirecegini düsünmezdim.


Formülü harika ve kaliciligi muhtesem. Derin bir siyah renge sahip. Acikcasi ben hicbir zaman akan rimel, akan göz kalemi veya göz kirisigima biriken farla savasmak zorunda kalmadim, cünkü bu yönden cok sansliyim; gözlerimde böyle yaglanma veya akma problemim hic olmadi. Ama diger rimellerimle kiyaslarsak kalicilik yönünden bu rimel cok ama cok daha iyi. Asagidaki fotograflarda gözlerimdeki durusunu görebilirsiniz. Üst kirpiklerimde Max Factor 2000 Calorie Waterproof Mascara'yi kullanmistim.


Bu ürünü kime öneririm? Alt kirpiklerini ayirmak isteyenlere, rimelinin akmamasini isteyenlere ve her kirpigin rimelle boyanmasini isteyenlere.

Fiyati tabii bir dezavantaj, ama uzun bir süre kullanilir ve bence bu yüzden bu ürüne yatirim yapmanizda bir sakinca yok.

Öpüyorum hepinizi!
- iheartsu

Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

10 comments:

  1. Kullandığım bir ürün ambalajını çok seviyorum ama bitince yeniden alır mıyım bilmiyorum.
    Bu arada senin yazılarını özlemişim kuzum ya o inşallah artık yazıların sıklaşır.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkür ederim canim benim, ben de sizinle konusmayi cok özlemisim :-)))

      Delete
  2. Geri dönmene çok sevindim yazılarını özlemiştim. :)
    Baban için çok geçmiş olsun diyorum, ben bilmiyordum şimdi öğrendim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkür ederim, ben de seni/sizi özledim :-) babam cok daha iyi, cok tesekkürler <3

      Delete
  3. Dun aklimdan neden yazmiyorsun diye gecmisti babanin durumunu bilmiyordum cok gecmis olsun. Alt kirpiklerim icin ben loreal telescopic carbon black kullaniyordum ve cok memnundum. Hem uzatip hemde tel tel ayriyordu yapistirmadan , topaklanma yapmadan ve akmadan. Dogal gorunumlu ama uzun ve karbon siyahi tek tek ayrilmis alt kirpiklerim oluyordu . Denemeni oneririm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa, tesadüfe bak :-) Ben de dün yazayim diyordum, ama misafirlige gittigimiz icin zamanim olmadi. Artik her gün yazmaya calisacaim! :-) Telescopic'i denedim ben, ama o kadar zor yikandi ki gözümden, resmen gözümü cikaracagimi sanmistim, bu yüzden ben pek begenemedim. :-( Ama öneri icin cok tesekkrler, sende güzel bir sonuc veriyorsa sevindim senin icin :-)

      Delete
  4. Özlenen insan; hoşgeldin:):)

    ReplyDelete
  5. Mükemmel bir makyaj olmuş :) Bunu görsem almazdım ben bu fırça boyutuyla ama alnacaklar listeme eklendi bile :)

    ReplyDelete
  6. Çok geçmiş olsun! Ben alt kirpiklerime herhangi bi ürün kullanmıyorum o yüzden o konuda yorum yapamıyorum. Ama hoş göründüğü de bi gerçek tabii :)

    ReplyDelete