Wednesday, July 24, 2013

MAC 'Coral Bliss' Lipstick

MAC'in rujlarini seviyorum, özellikle Cremesheen ve Lustre bitisli olanlari.


Coral Bliss Cremesheen formülüne sahip, bu yüzden daha opak ve daha canli duruyor dudaklarinizda. Rengi tam anlamiyla Coral, isminden de okudugunuz gibi. MAC'in en sevdigim Cremesheen ruju Speed Dial kadar opak olmasa da renk verisi gercekten iyi. Yaz icin cok uygun, civil civil bir renk bence ve hemen hemen her cilt tonuna yakisir bir ton.

Yukaridaki resimde gördügünüz gibi rujun arka tarafinda bir carpi cizilmis. Bu, Back 2 MAC ruju oldugunu gösteriyor. Yani bu ruju bitirdiginizde tekrar Back 2 MAC yapamiyorsunuz. B2M olayini bilmeyenlere: 6 tane bitmis ürün ambalajini bir MAC Store'a götürüp karsiliginda bir ruj alabiliyorsunuz. Bu Viva Glam ve Limited Edition'lar icin gecerli degil, sadece standart rujlar arasindan secme imkaniniz var.



Yapisi cok kremsi ve yumusak. Dudaklari kurutmuyor ve pul pul dökülmesine de sebep olmuyor. Kaliciligi gayet iyi; bende en az 4 saat ilk sürdügüm gibi duruyor; ardindan yenilemem gerekiyor.

Flasli fotograflarda dudakta hafif pembe durdugunu fark ettim. Sanirim icinde isigi yansitan ve böylece daha acik bir renkte gösteren bir madde var, ama emin degilim. Acikcasi ben bu rujla flasli fotograf cekinmeyi tercih etmem. Fotograf cekilecegimi bilsem flasli resimlerde cok hos duracagini bildigim bir ruj secerim; mesela Freckletone. Flassiz fotograflarda ise gercekten cok hos duruyor. Ama gördügünüz gibi dudak cizgilerimin icine doluyor ve bu görüntüyü hic güzel bulmuyorum. Bu yüzden kalin bir katta sürmemeye calisiyorum ya da cizgilere dolmus halini kapatmak icin üzerine bir lipgloss sürüyorum.

Bu ruj en sevdigim renklerden, fakat en sevdigim ruj degil, cünkü dedigim gibi, dudak cizgilerime doluyor ve flasli fotograflarda pembe görünüyor; ki pembe rujum yeterince var.

Siz nasil buldunuz rengini? Ve siz Back 2 MAC yapsaydiniz hangi ruju alirdiniz?
Sevgiler,
- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

7 comments:

  1. Ama ama nası güzel bi renkmiş bu ♥

    ReplyDelete
  2. Sevim ne diyim ben sana zaten wishlistimde olan bi dolu MAC ruj varken bu bana yapılır mı?
    Speed Dial sende var mı ve eğer blogunda yazısı yoksa yazar mısın o ruju çok merak ediyorumda:)

    ReplyDelete
  3. wuhuuu süper bir renk yumuşacık duruyor resmen fotoğraftan belli :) bayıldımmm

    ReplyDelete
  4. Rengine bayıldım! Sana da çok yakışmış. ^^

    ReplyDelete
  5. Rengi çok güzel ya güle güle kullan canım :)

    ReplyDelete
  6. oofff renk harika :) gule gule kullan canım.

    ReplyDelete