Thursday, July 25, 2013

The Face Shop New Zealand Volcanic Clay Black Head Clay Nose Pack + Uygulamasi

"Bu ne bicim isim, asdfghjkl" diyesim var. Bu Kore markasi ürünlerin neden isimleri Cin seddi kadar uzun olur ki?

Ama adamlar iyi kozmetik ürünleri yapiyor, bu bir gercek. Laneige, Etude House, Tony Moly, Missha, Innisfree, Hera, hepsini istiyorum da istiyorum! Shipping fazla diye bu ürünleri almayanlari taniyorum (evet, Argentinian Beauty, seni kastediyorum :D), ama Ebay gibi sitelerde worldwide free shipping sunuyorlar. Bir bakin derim. Isterseniz size en sevdigim Kore markalarini bedava kargoyla uygun fiyata satan Ebay shoplari gösterebilirim.



Bu ürünü kardesim Esma bana Youtube'da birisinin kullandigini gösterdikten sonra aldim. Ebay'de buradan ismarlayabilirsiniz bedava kargo ile: tikla!

Bu ürünün özellikleri nedir?
Bu bir peel-off maskesi. Burun, cene ve alninizdaki siyah noktalari giderecegini ve gözeneklerinizi temizleyecegini söylüyor. Yeni Zelanda'yla ne alakasi oldugunu merak edenlere: ambalajin üzerinde söyle yaziyor: "There are volcanic activities in New Zealand Rotorua area. This activity creates hot mud spots. New Zealand Rotorua mud is one of the best muds in the world!"

Yapisi gercekten cok tuhaf ve daha önce hicbir üründe karsilasmadigim bir sey. Krem gibi, ama daha kalin ve yapiskan. Cok uzun süre dayanan bir ürün. Ben bunu yarim sene önce almistim ve hala yarilayamadim. Asagidaki fotograftaki miktar bütün burnum icin yetiyor.


Kozmetik magazalarindan bildigimiz nose strips gibi bir etkisi var, ama yapisi farkli tabii. Cok ama cok yapiskan ve dikkat etmezseniz biraz batirabilirsiniz. Burnunuza sürdügünüzde sakiz gibi esniyor, asagidaki fotografta gördügünüz gibi:


Tamamen yedirince de böyle görünüyor.


Paketinde 15 dakika kurumasini bekleyin diyor, fakat kurumasi daha cok zaman aliyor. Benim genelde en az 20 dakika durdurmam gerekiyor. Ne kadar kalin bir katta uyguladiginiza bagli. Kuruyunca ise böyle görünüyor. (Bu arada, o noktalar gözenekleriniz degil. Kuruyunca böyle delikler olusuyor, ama bu kremin yapisiyla alakali diye düsünüyorum.)


Gelelim en sevmedigim yönüne: cikarmak! Normal nose stripslerden biraz daha cok aciyor. Cikarirken gözlerimin yasarmasini engelleyemiyorum, cünkü bayagi aciyor.


Cikardiktan sonra da kurumus kremin üzerindeki siyah noktalarinizi görebiliyorsunuz. Asagidaki noktalar benim siyah noktalarim degil, yukarida bahsettigim delikler. Aslinda bu ürünü gösterecek iyi biri degilim, cünkü benim burnumda hic siyah nokta yok. Yani öyle sacma sapan bir sonuc var ortada, ama gözenekleri acip tertemiz yaptigi dogru. Ve arada sirada siyah noktam olunca bunlari kesinlikle bir kerede gideriyor.

Sonuc pek bir sey göstermese de cok siyah noktali insanlarda güzel bir sonuc verecegini biliyorum. Gözenek ve siyah noktalarla problem yasiyorsaniz mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Dedigim gibi, alin ve cenenizde de kullanabilirsiniz. Fiyati 4€'ya geldi kargoyla beraber.

- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

8 comments:

  1. Tam istediğim şey.Kömürlü olanlardan alacaktım ama bu daha uygunmuş:) Teşekkürler

    ReplyDelete
  2. çok ilginçmiş avonun da buna benzer bir maskesi var..

    ReplyDelete
  3. Bu ürünü merak ediyordum, kesinlikle almaya karar verdim. Siyah nokta bazen çıkıyor bende, ama olmasa bile haftada bir gözenek remizliği için idealmiş. ^^

    ReplyDelete
  4. Görünce nasıl güldüm, kekekekekeke :D :D <3 Etude House'a aşığım ben ya, bütün ürünleri benim olsa gene de doymam :D Ürün güzele benziyor, nose strips kullanınca bende ağlıyorum resmen :)Sakız gibi uzaması da acayipmiş :) Cruelty-free ise deneyebilirim :)

    ReplyDelete
  5. ben innisfree hayranıyım yakın zamanda ne var ne yok taoparladım :P
    bunu da tavsiye ederim.. muhteşem bi ürün.. biraz tuzlu ama..
    http://www.wishtrend.com/skin-care/323--skinmiso-pore-beauty-nose-pack-3-set-blackhead-remover-program.html

    ReplyDelete
  6. hmmm hab das bestellt :) sende ne kadar sürmüstü gelmesi?

    ReplyDelete
  7. www.thefaceshopturkiye.com adresinden the faceshop ürünlerini bulabilirsiniz..

    ReplyDelete