Saturday, August 3, 2013

Temmuz 2013 Favorilerim

Arayi cok uzatmadan Temmuz Favorilerimi paylasmak istedim. Zaman ne cabuk geciyor! Nihayet bu fotograflari servere yükleyip paylasabildim ve bunu blogumda eksik olan bütü fotograflarla yapacagim insallah. Bos bir gün bulayim da :-)

Bu ay cok fazla favorim yoktu, ama en cogu renkli kozmetik bölümünden.



Batiste Dry Shampoo For Dark Hair: Batiste markasini duymussunuzdur herhalde. Duymadiysaniz, Youtube'da Melis Limes cok güzel bir 'Kuru Sampuanlar Hakkinda' videosu paylasti. Orada bütün sorularinizi cevapliyor ve birkac ürün önerisinde bulunuyor. Bir bakin derim. Bu Batiste benim ikinci sisem. Gercekten benim sacim icin mükemmel bir renk. Daha önce renkli kuru sampuan yerine transparan olanini kullaniyordum Schauma Cotton Fresh serisinden, ama o sacima hafif gri bir görüntü veriyordu ve bu tabii ki hic hos degil. Sarisin olsaydim belki o kadar belli olmayacakti, fakat tipik Türk kahverengi saclara sahip oldugum icin bayagi rahatsiz etmisti beni. Ayrica benim cok ama cok bebek saclarim var, özellikle de kafamin sag tarafinda. Bu spreyi o bölgeye uyguladigimda kahve rengi o bölgeyi hafif dolduruyor ve böylece daha gür saclar görüntüsü veriyor.

NIVEA Waterlily & Oil Shower Gel: Icinde minik tanecikler bulunan bu dus jeline bayiliyorum. Nivea'yi zaten cok seviyorum ve hemen hemen her kullandigim dus ürünü Nivea'nin oluyor. Icindeki peeling taneciklerini gereksiz buluyorum acikcasi. Gercekten cok ama cok nadir ve ovusturunca hicbir peeling hissi duymuyorsunuz. Sanirim görüntü olarak eklemisler. Kokusunu cok seviyorum; cok ferah ve ciceksi. Öneririm.


Maybelline Color Tattoos

On and On Bronze: Yazisini daha yazacagim bunun, ama sunu söyleyebilirim: Permanent Taupe'dan cok farkli (yapi yönünden). Bu cok daha yumusak ve kolay yedirilip dagitiliyor. Permanent Taupe ise daha sert ve zor yedirilen bir krem far. On and On Bronze cok güzel bir parlakliga sahip olan, hafif Taupe'a egilimli bir bronz-altin rengi. Icindeki altin payi cok cok az olsa da, göz kapaklariniza uyguladiginizda biraz görebiliyorsunuz. Kendi basinda kullanmayi tercih ediyorum, ama bazen ü

Permanent Taupe: Gelelim bu ayin en tuhaf sekilde kullandigim ürününe. Bu krem fari bir gün hazirlanirken gözlerimde kullanmak isterken, acaba kaslarimda nasil durur merakiyla kaslarima sürdüm. Evet, biliyorum, hafif griye kacan bir renk, ama benim kaslarimda o kadar muhtesem göründü ki, o günden beri her gün bu ürünü kullandim. Suya dayanikli olmasi da cabasi. Bence bir deneyin. Asagida size kasima uygulanmis halini gösteriyorum.



Sleek Blush 'Suede': Cok sevdigim bir renk! Görkem Karman blogunda bundan bahsetmisti ve ben buna daha önceden de sahip oldugum icin tekrar acip kullanmaya basladim. Yazisini yazarim ben de. Bazen unutulmus muhtesem ürünleri tekrar bulmaniz icin bir Görkem Karman lazim oluyor kizlar. :P

Maybelline Fit Me! Concealer: Vallahi Görkem'den önce aldim ben bunu. Ama o benden önce yazisini yazdi :D Bu yüzden gidin onun blogundan okuyun, cünkü cok süper bir ürün! Isterseniz ben de yazisini paylasabilirim, ama Görkem'e ekleyecek pek fazla seyim yok. Bütün ay bunu kullandim. Görkem'de oldugu gibi benim icin de biraz koyuydu, fakat göz altlarim icin mükemmel, cünkü ben göz altlarimda biraz daha dogal bir görüntü olusturmak icin sivilcelerimi kapatmak icin kullandigim concealerden hafif daha koyu bir renk tercih ederim. Bu yüzden kesinlikle mükemmel benim icin!

Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume Mascara: Son iki aydir suya dayanikli rimellere takmis durumdayim. Bu rimeli de iki aydir kullaniyorum ve iki aydir favorim. Kirpik kiviricimla kirpiklerime verdigim dalgayi bütün gün tutuyor.

MAC Lipstick 'Coral Bliss': Yazisinda da cok sevdigim, fakat dudak cizgilerime doldugundan üzerine parlatii sürüp kullandigimi söylemistim. Üzerine sürdügüm parlatici Bobbi Brown 'Blossom Tint'. Ikisi beraber süper bir kombin ve yaz icin cok uygun!

Benim favorilerim bunlardi. Az ve öz. Sizinkiler nelerdi?
Sevgiler,
- iheartsu

Bloglovin': http://www.bloglovin.com/makyajtutkusu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

Next Post: Cok Önemli Duyuru

14 comments:

  1. Rujun rengi cok guzelmis ama dudaklara dolma olayi gercekten cok sinir bozucu.

    ReplyDelete
  2. ah şu fit me'yi çok merak ediyorum ama yok burada, bulamadım bir türlü :( duş jelinin rengine bayıldım yalnız :)

    ReplyDelete
  3. keşke şu maybelline.nin her serisi çıksa türkiyede suanki kapatıcılarından bile 2renk secenegi mevcut amacları ne anlamadım gercekten:(

    ReplyDelete
  4. color tattoo farları çok seviyorum :)

    ReplyDelete
  5. Uuuu kuru şampuanı şu yazdıkların sayesinde çok sevdim.. O bebek tutamlarından bende de var bir dolu >.<

    ReplyDelete
  6. Ah kuru şampuan kullanmaya bir alışabilsem hayatım kurtulacak ama nerdee. :/ Fit me benim de çok merak ettiğim bir ürün ama tr'de yok ne yazık ki. Eylülde alabilmeyi umuyorum ama. ^.^

    ReplyDelete
  7. Rujun rengi harikaa, yurtdışına çıkmama az kaldı oradan hemen bir tane fit me edineceğim :)

    ReplyDelete
  8. Fit me buralara da gelse de denesek, allığı da bir sonraki siparişime ekleyeceğim sanırım (:

    ReplyDelete
  9. "acaba kaslarımda nasıl durur dedim denedim" lafını gulumseyerek okudum ve gercekten guzel gorunuyor..

    ruj ve allık rengi de harika!

    blogunu yeni kesfettim, bundan sonra takibimde :)

    ReplyDelete
  10. Krem farı kaşta kullanma fikri aklımı çeldi. Kesinlikle denicem :)

    ReplyDelete
  11. yeni yılda almanya turu yapacağım, almanyadan neler alabilirim diye araştırırken blogunu keşfettim ve takibe aldım. sleek markasını orda hangi mağazadan satın alabilirim? ayrıca kuru şampuan harikaymış onu da kesinlikle edineceğim.

    ReplyDelete
  12. yeni yılda almanya turu yapacağım, almanyadan neler alabilirim diye araştırırken blogunu keşfettim ve takibe aldım. sleek markasını orda hangi mağazadan satın alabilirim? ayrıca kuru şampuan harikaymış onu da kesinlikle edineceğim.

    ReplyDelete
  13. merhabalar,
    yeni kesfettim blogunu, hele Dm ve orda satilan urunlerden bahsettigin yazilari okudukça, bir DM hayrani olaraktan daha da çok sevdim. simdiye kadar P2 markasinin concealer ini kullandim, cok memnundum ama urunu çikarmiyolar artik, tam da ne denesem derken tavsiyeni denicem, gelecek Dm turunda Fite me! yerini alacak. tesekkurler yazilarin için, sevgiyle kal!
    Komsu ulke Fransa/Strasbourg'tan Sulti's!
    ugramak istersen beklerim:
    http://asulti2000.blogspot.fr/

    ReplyDelete
  14. Bloğuma iadeyi ziyarete beklerim :) Sevgiler :) http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete