Friday, September 6, 2013

MAC Eye Khol Teddy

  Merhabalar,
biliyorum, yine cok uzattim arayi. Kardesimin bilgisayarindan yaziyorum. Bozulan laptopumda hala hazirladigim diger yazilarin fotograflari var, ama henüz babamdan tamir etmesini istemedigim icin simdilik taslaklarda duran bu MAC Eye Khol Teddy'yi paylasiyorum. iPad mini aldim; yakinda onunla da paylasim yapacagim, fakat oradan fotolari Picasa Web albümüne yüklemeden paylasmanin bir yolunu ariyorum. Anlayacaginiz, birkac teknik sorunu yasiyorum. Ama hey, en azindan haber verdim :D


Teddy sekerdir, candir. Herkese yakisir, herkes onu sever, kimseyi yari yolda birakmaz. Hayir, oyuncak ayilarimizdan bahsetmiyorum. MAC'in simdiye kadar denedigim bütün Eye Khol'lari kremsi ve yumusak bir yapiya sahip. Bunlari uygulamak, dagitmak ve yedirmek o kadar kolay ki! Hatta bir rengi bütün göz kapaginiza uygulayip yumusak bir fircayla dagitin - buyrun, size muhtesem bir göz makyaji. Tabii yumusak bir yapiya sahip olduklari icin birkac saat icinde akar gibi bir süphe olusur insanin aklinda, ama ben böyle bir sorun yasamadim acikcasi. Benim gözlerimde genelde hicbir kalem akmaz, bu yüzden sizdeki sonucu bilemem arkadaslar. Ama genel olarak cok akmadigini yabanci bloggerlar da söylüyor.



Teddy tam olarak icinde hafif altin isiltilar barindiran bronz-kahve rengi karisimi bir renk. Drugstore markalari hemen hemen high-end markalarin cikardigi tüm ürünleri cikariyorlar da bircogu bu kadar güzel bir renkte kalemi neden cikarmaz, aklim almiyor. Gidip Essence gibi zirt pirt sari veya pembe göz kalemi cikaracaklarina böyle bronz bir renk cikarsinlar ya. Sizin tanidiginiz bu renkte kalem satan marka var mi acaba? Siradan bir renk gibi görünebilir, ama icindeki altin isiltilari daha önce baska bir kalemde görmedim acikcasi.



Göze uygulanmis hali. Eyeliner olarak muhtesem görünüyor bence. Siyahi cok sert bulanlar icin harika bir cözüm. Gözümün kenarina kadar bir cizgi cektim ve oradan ince bir fircayla kuyrugunu uzattim. Kalemin ucunu her ne kadar düzseniz de, sivri bir kuyruk icin yetmiyor bana sorarsaniz.













Ve göz altindaki durusu. Sirf waterline'daki, yani gözün ic tarafindaki durusunun biraz keskin oldugunu düsündügüm icin genelde göz kalemlerini ince ama yumusak bir fircayla kirpik diplerime kadar dagitirim. Bence daha dumanli bir görüntü olusuyor ve gözlerinize ayri bir derinlik veriyor. Rengini görebilmeniz icin tabii ki rimel sürmedim.


Bircok üründe 'bunu drugstoredan alabilirsiniz, cok para yatirmaya gerek yok' dedigim dogrudur. Ama bana sorarsaniz MAC'in Eye Khol'larinin fiyati deger; özellikle de Teddy.

Umarim hepiniz iyisinizdir. Cok özledim sizleri!
Öpüyorum hepinizi.
- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

Next Post: MAC Plushglass 'Ample Pink' + Uygulamasi




13 comments:

  1. bende de var çok severim kendisini..

    ReplyDelete
  2. renk müthiş...
    Birebir olmasa da uygun fiyatlı bir alternatif olarak Avon Brown Glow önerebilirim.
    http://trendyandfriendly.blogspot.com/2013/04/avon-glimmerstick-goz-kalemi-brown-glow.html#more

    ReplyDelete
  3. Essence'in de teddy diye bir göz kalemi var ışıltılı bronz ama daha açık tonlu.

    ReplyDelete
  4. Avonun supershock jel eyeliner blackberry rengine benzettim çok. Harika renk 👍

    ReplyDelete
  5. Kiko kalemlerine bak canim benim de bu renge benzer kikonun kalemi var :)

    ReplyDelete
  6. Harikaymış bu, kesinlikle alacağım. Güle güle kullan:)

    ReplyDelete
  7. Çok hoşuma gitti hem gunluk hayatta hem de akşam dısarda falan surulebılır cok begendım :)

    ReplyDelete
  8. Çooooook güzel ! Wishlist' ime ekledim bile. Umarım en yakın zamanda alırım :)

    ReplyDelete
  9. selamlar,
    clinique'in de bu tarz hafif simli kalemleri var. 105 numara chocolate lustre ve 03 numara egyptian'ı çok çok beğenerek kullanıyorum. Dediğin gibi kalemi dağıtınca başlı başına bir göz makyajı oluyor. Bu dediklerimi denemeni ısrarla öneririm.

    ReplyDelete
  10. avonun blackberry rengine benziyor fakat kaldırıldı. Sephora markasında da var sanırım benzer bir renk

    ReplyDelete