Sunday, May 5, 2013

Cekilis Sonucu: L'Occitane, Catrice, P2 ve Essence Ürünleri Kazanin!

DIKKAT: Cekilisi kazanan arkadasimiz bana mail atmadigi icin baska bir kazanan secmek zorunda kaldim (Rafflecopter websitesi ve Random.org ile).

Merhabalar!
Dün ücüncü cekilisim sona erdi ve ben nihayet bilgisayar basina oturup bir kazanani secmeya vakit bulabildim. 1600'den fazla katilim vardi, bunun icin her birinize gercekten cok ama cok tesekkür ederim. Bir sonraki cekilisi Rafflecopter ile yapar miyim bilmiyorum. Bütün isi bu websiteye biraktim, gercekten iyiydi o yönden. Bakariz artik. :-)

Kazanan arkadasimiz...





Nilgün! Tebrikler canim :-) Kendisi cekilisimi 181. katilim ile kazandi. Kisi basina 8 katilim hakki düsüyordu ve Nilgün arkadasimiz 'Mail adresinizi verin' hakki ile kazandi. Cekilis sonuclari random.org ile belirleniyor, yani Rafflecopter random.org araciligiyla kazanani belirledi.

Cekilisime bir sürü tanidigim arkadasim da katildi, ama Nilgün'ü henüz tanimiyordum. Belki de bu cekilis sayesinde tanisiriz önceki cekilislerimin kazananlarinda oldugu gibi. :-)

Ilk resimde bütün ekranimdan bir screenshot yaptim, hile filan yaptigimi düsünmemeniz icin. Bir de diger pencerede The Vampire Diaries'i izliyordum. Bos zamanimda ne yaptigimi da ögrenmis oldunuz böylece, hehe :D
Umarim Nilgün hediyelerini cok begenir!
Lütfen bana bir mail at! Bu yaziyi okudugundan emin olmak istiyorum. :-) Eger 48 saat icinde senden bir mail almazsam, o zaman tekrar bir kazanani secmek zorunda kalacagim. Umarim bu yaziyi görür ve bir an önce mail atarsin bana. Mail adresim: theheartscalling@gmail.com

Hepinizi cok cok öpüyorum! Keske her birinize ayri ayri böyle kocaman bir hediye paketi verebilseydim. Söz, bir gün cok zengin olursam hepinize hediyeler yollayacagim! (Rüyamda belki zengin olurum -_-)

Hoscakalin!
- iheartsu

Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

----------
Next Post: Cekilis Sonucu: TEKRAR!

6 comments:

  1. kazanan arkadaşı tebrikler
    sevimcim ismimi göremedim formu dolduramamıştım yazışmıştık ama katılımcılar arasında yorumumu bulamadım daha doğrusu göremedim sevimcim sormak istedim acaba atlanfımı diyine:)
    sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yildiz'cim, bütün katilanlar cekilis yazisinin altina yorum yazmadi ki. Bütün katilanlar o yukaridaki kutudaki formu doldurmak zorundaydi. Yani yorumlarda ismini görmüyorsan sorun degil, cünkü yine de katildin. Dedigim gibi 1600'den fazla katilim vardi, her biri yarismanin altina yorum yazmadi. Hem bu siradan cekilisler gibi degil, 'bu yazinin altina yorum birakin ben birini secerim' tarzdan degil. Formu dolduranlar arasindan sectim ve sen de formu dolduranlar arasindasin, cünkü su an tekrar katilimlara bakinca ismini görebiliyorum, IP Adresinle beraber. Yani katildin, ama kazanamadin maalesef. =/

      Delete
    2. Bi daga seni ugrastirdimmi bsk utandim:o) ilgine tskler

      Delete
    3. seni uğraştırdığım için ltf kusura bakma canım
      sevgiler

      Delete
  2. neden ben değiiiilllllllllllllllll :'(

    ReplyDelete
  3. Ohh ne güzel güle güle kullansın güzel hediyelerini mutlu olmak mutlu etmek harika birşey !

    ReplyDelete