Sunday, May 19, 2013

Duyuru

Merhaba arkadaslar!
Nasilsiniz? Iyisinizdir insallah. Hepinizi cok özledim! Son haftalarda bloga pek yazi paylasmadigim icin özür dilerim, ama üniversite beni cok fazla yoruyor ve cok zamanimi aliyor. Ödevler, dersler, sunumlar, kitaplar, vs vs derken bütün haftam planlanmis ve dolu oluyor. Hafta sonunda bile bos vaktim yok, cünkü calismak zorundayim (yoksa bütün makyajlarimi nasil alayim? :P). Tek 'bos' günüm Pazar, ama genelde ebeveynlerim akrabalara ziyarete gitmek icin hep Pazar gününü secerler ve ben öyle, af edersiniz, bok gibi ortada kalirim, bloga da hic yazamam. Pazar günleri ziyaretlere gitmedigimizde (ya da bizim eve misafir gelmiyorsa), o zaman din sohbetine giderim. Daha önce de bahsetmistim, her Pazar yapiliyor, fakat ben her hafta gidemiyorum ne yazik ki. Bugün gittim ve resmen neseyle doldu kalbim (duygu yüklü yazidir, kusmak serbest), insan dinden 'uzak' kalip tekrar kavusunca degerini anliyor bence. Haftalar boyunca gitmeyip de simdi gidince cok ferahladim ve mutlu oldum.

Her neyse, yine fazla özele kayiyor konu. Demek istedigim, ben cok yogunum ve cok yorgunum. Son birkac günde o kadar cok 'neredesin?' maili aldim ki, sok oldum! Bu kadar özlenecegimi hic tahmin etmemistim ve gercekten sevindim, tabii bir yandan da üzüldüm, size yeni yazilar yazamadigim icin. Umarim en yakin zamanda yine güzelce bir geri dönüs yapabilirim. Carsamba günü önemli bir sunumum var, onu atlattiktan sonra yine biraz bos zamanim olacak. Bos günlerimde de hazirladigim bütün yazilari paylasacagim ya da yazip her gün birer tane paylasmasi icin ayarlayacagim blogumu. Sizi cok seviyorum ve özlüyorum. Bu arada, bazi takipcilerim bana mail ile kendilerine hangi makyajin yakistigini sordu; size en kisa zamanda geri dönecegim. Su an maalesef yogunum, ama söz, hepinize ayri ve ayrintili cevap yazacagim. Beni takip ettiginiz ve (nedenini bilmesem de) özlediginiz icin tesekkür ederim, sizi cok seviyorum. :-)

Sevgiyle kalin,
- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

8 comments:

  1. can'sın :) özlendin tabiiki de beklemedeyim :))

    ReplyDelete
  2. Üzüldüüüm :( Umarım çabucak dönersin! <3 Normalde çok yazı paylaşırdın, bu aralar paylaşmadığın için çok üzülmüştüm :( <3 :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiyamam :-( <3 Ama bugün ekstra sizin icin bir yazi paylastim, kisacik olsa da. :D Sizi özledim!

      Delete
  3. Canım benim biz seni sen anlamasan da (:P) takip etmeye devam edeceğiz çünkü seni ve yazılarını seviyoruz ♥
    Umarım sunumun çok iyi geçer.. Kendine dikkat et, kocaman öperim seni :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayy <3 Ben de sizi seviyorum! Insallah iyi gecer, ben de seni cok cok öptüm!

      Delete