Tuesday, July 23, 2013

Alisveris - Son Zamanda Aldiklarim

Son günlerde aldigim ürünleri sizinle paylasmak istedim, cünkü bircogunun yazisini da paylasacagim ve böylece nelerin gelecegini de görebilirsiniz.


Ben en cok drugstorelarda alisveris yapmayi seviyorum. Tabii ara sira biraz daha pahali ürünler aldigim oluyor, ama drugstore ürünleri almak bir baska benim icin. Mesela piyasaya yeni sürülen bir ürünün nasil oldugunu merak ettiginizde ucuz oldugu icin öylesine alip deneyebiliyorsunuz ve begenmeseniz bile cok para gitmedigi icin üzülmüyorsunuz. En azindan bende öyle. :-) Ya da ne bileyim, öyle rastgele ilginizi ceken bir ürünü hemen alabiliyorsunuz cebinizdeki parayi dert etmeden.


Essence My Skin Refreshing Toner x2
: Bunun yazisini daha önce de paylasmistim. En sevdigim toniklerimden biridir.



Loreal Ever Rich Sampuan: Bu sampuani Loreal bana denemem icin gönderdiginden sonra cok begenerek bittiginde tekrar aldim. Gercekten mükemmel bir sampuan. Kur'u da bitti, onu da yakin zamanda alacagim insallah.
Max Factor 2000 Calorie Mascara & Waterproof Mascara: Bu ikisi beraber bitr sette geliyor ve ben uzun zamandir suya dayanikli rimelleri denemek istiyordum; Max Factor'un rimellerini seviyorum ve bu yüzden suya dayanikli rimel olarak Max Factor'u sectim. Suya dayanikli rimel almak istememin nedeni, kirpiklerimin dalgasini daha iyi tutabilmesi ve gercekten de ise yariyor. Yakinda yazilarini paylasirim bunlarin.
Rival de Loop Creme Peeling: En sevdigim peelingim. Bu kadar net. <3


Rival de Loop Clean & Care Yagli Göz Makyaj Temizleyicisi: Suya dayanikli rimel aldigim icin bir de suya dayanikli makyaji silen bir temizleyiciye ihtiyacim vardi. Kardesim Esma bana bunu önerdigi icin aldim.

Balea Koyu Leke Aydinlatici Kremi: Yüzümde birkac pigment lekesi ve birkac tane cilim var. Cillerimle pek bir problemim yok, ama bazen sivilcelerden kalma koyu leker beni rahatsiz ediyor. Bu yüzden bu kremi aldim; bakalim ise yarayacak mi.
Astor Soft Sensation Lip Color Butter 'Feeling Feline': Bunlar Revlon Just Bitten Kissable Balm Stains'lerden esinlenmis bir ürün. Renk verisi muhtesem ve rengi de zaten harika. Su an en sevdigim rujum!

Nivea Dus Icinde Kullanilan Vücut Losyonlari (normal ve kuru ciltler icin): Yeni ciktiklari icin aldim. Simdiye kadar sadece normal ciltler icin olanini kullandim ve hic memnun degilim. Diz kapaklarimdaki ve dirseklerimdeki kuruluga karsi hicbir sekilde fayda göstermedi. Kuru ciltler icin olani belki daha etkilidir.


Essence Pore Refining Serum: Gözenekleri kücültecegine söz veriyor. Bakalim nasil. Türkiye'de Essence cilt bakim ürünleri yok bildigim kadariyla, degil mi? Niye ki acaba?
Neutrogena Günlük Nemlendirici: Kardesim Esma'nin en sevdigi nemlendirici. Ben de daha önce bundan iki-üc tane tüp bitirmisimdir, ama sonra farkli nemlendiriciler kullanmaya basladim ve bunu unuttum. Son alisverisimde magazada görünce de sepetime ativerdim.
Nivea Creme Peeling: Dusta kullanilan bu peelinge tek kelimeyle bayiliyorum! Her yönden bence muhtesem bir ürün!



P2 Make-Up Correcting Pen: Bu tarz temizleme kalemlerini daha önce sadece oje icin görmüstüm. Göz icin olanini görünce de hemen kaptim. Yamuk cizdigim eyelinerlari daha keskin yapmak icin kullanabilirim.
Manhattan Eyemazing Eyeliner: Youtube'da bunun hakkinda cok cok iyi yorumlar duydugum icin aldim kendime bir tane. Ve haklilar da! Gercekten süper bir felt tip eyeliner.
Catrice 6 in 1 BB Cream: Biktim artik BB creamlerden! Hele sürekli bilmem kac in 1 demeleri. 6 in 1, 30 in 1, 100 in 1? Yok daha neler. Ama bunun da hakkinda iyi seyler duydugum icin aldim ve gayet memnunum. :-)


Nivea Protect & Bronze Yüz Kremi: Icinde SPF iceren ve günes ile birlestiginde cildi kendiliginden bronzlastiran bir ürün. Icinde hic bronzlastirici yok. Sadece günes ile birlesince etkilenen bir bronzlasma maddesi var ve bu tamamen dogal bir madde. Hazir bunu alirken iki tane de tester verdi bana drugstoredaki Nivea-danismani.


Bu kadar cok Nivea kremi aldigim icin de bana Nivea-danismani bir Nivea mum hediye etti.


Sally Hansen Insta-Dri Top Coat // Sally Hansen Nail Care Oil // Sally Hansen Gel Cuticle Remover: Bu 3 ürünü kardesim Esma aldi kendisine, ama bunlari da eklemek istedim, cünkü bunlar hakkinda da ayri bir yazi yazmak istiyorum Esma izin verirse, cünkü hepsi cok merak ettigim ürünler. Belki kendime de alirim Esma'ninkileri denedikten sonra.


Maybelline Fit Me! Concealer: Yine Esma yüzünden aldigim bir ürün (diger her sey gibi!). Kullandigim kadariyla gercekten mükemmel bir ürün oldugunu söyleyebilirim. Ayni sey Maybelline Fit Me! Powder icin gecerli.
Deborah Lippmann - P.Y.T. Oje: Bunu cok severek takip ettigim Youtube gurusu Raeview gösterdiginden beri istiyordum ve aldim. Cok hos bir renk.

- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

9 comments:

  1. Gule gule kullan canım. Essence nin tonigi oldugunu bilmiyordum hic gozume carpmadi. Max factor 2000 rimel favorim benimde.
    Roval krem peelingi bende merak ediyorum rossmana gittigimde alacagim.

    ReplyDelete
  2. aldıklarını güle güle kullan
    bb krem hastasıyım bıkmam usanmam
    essence ın o püre skin serisi yeni geldi Ankara'ya ama her yerde yok
    memnun kalırsan ya da herhangi bir yerde duyarsan haberdar et lütfen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bizde her yerde satiliyor, umarim sizde de yakinda her magazada satilir!

      Delete
  3. Ben şu bb krem konusunda Etude House'ı soymayı düşünüyorum :D Shipping olmasaydı, belki herşey benim için çok daha kolay olacaktı :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Etude House'un rünleri gercekten cok enteresan :-) Ben de daha cok almayi düsünüyorum!

      Delete
  4. Ne kadar çok şey almışsın :) Hepsini güle güle kullan. Senin yüzünden Rossmann'a gidip Rival'in peelingini almaya karar verdim bi de :) Correcting pen'den bende Sephora markası vardı ben pek memnun kalmamıştım umarım bu güzeldir ^^ bi de yazılarını özlemişim(ne çok konustum)

    ReplyDelete
  5. Uuu ne kadar çok ürün var öyle :) Güle güle kullan hepsini, yorumlarını da fazla geciktirme lütfeen :)) Nivea'nın Duş Vücut kremini almayı düşünüyordum ama vazgeçtim şu an.

    ReplyDelete
  6. Aldıklarının hepsini güzel günlerde kullan! Merak ediyorum birkaçını, senin paylaşmanı bekliyorum. Rossmann'a gidecektim bugün, listeme peeling ve makyaj temizleyiciyi ekledim. :-)

    ReplyDelete