Sunday, September 15, 2013

MAC Plushglass 'Ample Pink' + Uygulamasi




Ample Pink rengi, MAC'in Plushglass parlatici serisinden. MAC websitesinde Plushglass serisi hakkinda sunlari söylüyor:
Hafif dudak rengi tonu ve inci ışıltısı içeren yüksek parlaklık veren sonuç. Kullanımı rahat: Seksi ve çok boyutlu. Dudaklara serin-sıcak bir vanilya tadı verir. Nemlendirir, sakinleştirir ve dudakları görünür bir şekilde büyütür, bu sayede dudaklar sağlıklı ve şekilli görünür. Çevresel koruma içim E vitamini içerir.

Google translate ile cevrilmise benzeyen bu paragrafi gecelim de, dedikleri kesinlikle dogru. Bu serinin parlaticilari dudaklari (aci vermeden!) dogal bir sekilde dolgunlastiriyor. Bilirsiniz, bircok dudak dolgunlastirici ürün icindeki plump-up-edici (Türkcem müthis, biliyorum) maddelerden dolayi dudaklari hafif acitir ve yakar, ama bunu MAC'in Plushglass parlaticilarinda görmedim. Icerigi 4,2 ml. Fiyati ise 54 TL. Euro'ya cevirince bu 20€ yapar. Burada 21€'ya satiliyor bunlar. Hadi yine iyisiniz kizlar.



Ambalaji MAC'in standart Lipglasslari ile ayni ve MAC'in hemen hemen her dudak ürününde de oldugu gibi bunlarda da cok hos bir vanilya kokusu var. Yapisi cok ama cok yumusak, hic yapiskan degil ve dudaklarda cok hafif hissediyor. (Bir parlatici hakkinda böyle seyler söyleyecegim aklima gelmezdi.)




UYGULAMASI
Ample Pink, ne cok transparan, ne de cok opak. Kremsi, pembe ve nude karisimi bir renk. Dudaktaki durusu, dudagin dogal rengine göre degisiyor. Benim dudaklarimin dogal rengi cok soluk bir pembe oldugu icin daha cok pembe alt tonlu bir nude gibi görünüyor, fakat dogal dudak rengi pembe/kirmizimsi olanlarda nude yerine daha cok pembe duracagini düsünüyorum. Dudak cizgilerime dolmasi gibi bir problem yasamadim. Hatta biraz Dior Lip Glow'un verdigi kusursuz 'photoshop' dudaklarini andiriyor sonuc.


Bunu bir ruj üstüne sürmenizi tavsiye etmem acikcasi. Tabii ki her ruj üzerine yakisir bir renkte, ama tek basina daha güzel göründügünü düsünüyorum. Günlük kullanim icin muhtesem bir renk. Kaliciligi orta; yaklasik 4-5 saat sonra yenilemeniz gerekiyor.

Dudaklari dogal bir sekilde dolgun gösteren, pembe-nude karisimi rengi olan ve cok hafif hisseden bir parlatici ariyorsaniz 'Ample Pink'i ve genel olarak MAC'in tüm Plushglass'larini öneririm sizlere.

Öptüm hepinizi,
- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

Next Post: N/A

3 comments:

  1. Çok doğal çok hoş durmuş canım :)

    ReplyDelete
  2. Anlatımların gerçekten çok ayrıntılı,ürünle ilgili bilmek istediğim herşeyi öğrenebiliyorum sayende teşekkürler! :)

    ReplyDelete