Tuesday, February 19, 2013

Günün Makyaji - 19.02.2013

Merhaba! Önceki yazimda (Alisveris #1) bahsettigim Essence farini kullandigim bir Günün Makyaji paylasirim diyordum. Bekleyemeyip simdiden paylasmak istedim. Zaten cok isim yok bugün.
Bu rengin gözlerimi cok güzel gösterdigini düsünüyorum. Tabii kahverengi metalik eyelinerin de etkisi var bunda. Göz rengim daha acik görünüyor, cok hos bence.


Fari biraz daha yukari dogru karistirsaymisim keske. Ama su an aynaya baktigimda cok iyi yedirilmis görünüyor. Bazen kameram bana oyunlar oynuyor iste, ben güzel yapsam makyaji, resimlerde komik gösteriyor. Halbuki farin bittigi yer resimlerdeki kadar keskin degil gercekte. Ama yine de iyi cekmis.
Dudaklarimda sadece renkli bir lip balm kullandim. Turuncu/Bakir rengiyle pek iyi uyusmuyor bu pembemsi dudaklar. Onun yerine nude bir ruj kullanabilirdim mesela, ama bugün canim böyle yapmak istedi.

KULLANDIGIM ÜRÜNLER
Gözler
Essence A New League Cream Eyeshadow
Essence Eyeshadow 59 Copper Island
Essence My Glam Metallic Eyeliner Brown

Yüz
P2 Feel Natural Concealer
Garnier Under-Eye Roll-On
Benefit Hoola Brozer

Dudaklar

Gözlerde resmen sadece Essence kullanmisim. Bu ürünler bir bitsin de, daha diger markalarimla makyaj yapacagim. Bu ne be, nereye baksam Essence.

Siz ne düsünüyorsunuz göz makyaji hakkinda? Siz hangi rekte ruj tercih ederdiniz? :-)

Hepinize 'bronz' bir gün dilerim! Almanya'da kar yagiyor, umarim Türkiye'de en azindan biraz daha sicaktir havalar. Insallah hepimiz yakinda bir güzel bronzlasiriz? :-)
-iheartsu

13 comments:

  1. Bloğunu yeni takip edenlerdenim ve Allah'tan bulumuşum seni :) Yeni ve kalitelei blog keşfettiğim zaman çok seviniyorum kendimce:))

    Essence'in metalik eyeliner a bayıldım. Sen de inanılmaz bir kombin yapmışsın.

    Sevgiler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkür ederim! Yeni sayilmam aslinda, daha önce de bir blogum vardi ama bir takim özel sebeplerden dolayi kapatmak zorunda kaldim. Simdi tekrar döndüm ve bu dönüsüm son dönüsüm, bir daha gidis yok insallah :P
      Tekrar tesekkürler! Umarim diledigin gibi ve severek takip edecegin bir blogger olurum. :-)

      Delete
    2. Yazılarında eski blog yazarlığı yaptığını görmüştüm ama öncesini ben bilmediğim için benim için yeni. Yoksa, okumadan yazanlardan değilim :))

      Tekrar hayırlısı olsun. Umarım eski izleyicilerin seni hemen bulur.

      Delete
    3. Haklisin, senin icin yeniyim :-)) Insallah, ama uzun sürecegi belli :-(

      Delete
  2. yazını okuduktan sonra önceki makyajlarındaki göz rengine baktım da öncekilere göre gerçekten daha açık görünüyor :) eyelinerının rengine ve sürme şekline bayıldım ! gözlerin alıcılığını dudağın yok etmesine izin vermezdim ben de lip balm kullanırdım ya da nude bir ruj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dimi? Demek ki ben uydurmuyorum, ilk basta sadece bana mi öyle geliyor acaba diye düsünmüstüm, ama senin de dedigine göre öyle olmasi lazim! Ki ben resimleri kesip blogumun ismini eklemekten baska Photoshop yapmiyorum :D Sevdim bu fari ya, daha cok kullanacagim :D
      Iyi bir secim, senin de zevkin benim gibi demek <3

      Delete
  3. Eyelinerla far çok yakışmış:):) Zevklisin vesselam <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you beybi! Yalniz yeni fark ettim, alttaki siyah kalemi biraz daha dumanli olmasi icin dagitabilirdim. Aman be, ne zaman GM yapsam memnun kalmiyorum. :D

      Delete
    2. Sen memnun kalmıyorsun ama ben bayılıyorum!! :D

      Delete
  4. Replies
    1. Senin kadar olmasa da deniyoruz iste bir seyler <3 :P

      Delete
  5. Muhteşem bir göz makyajı.. O farla linerın uyumu <3<3

    ReplyDelete