Wednesday, February 20, 2013

Günün Makyaji - 20.02.2013

Bugün canim mavi istedi. Hep mavi ya da yesil göz rengim olsun istemisimdir. Madem mavi göz rengim yok, bari mavi eyelinerim olsun dedim. :P Gördügünüz gibi yine cift kuyruklu eyeliner tarzi bir sey cikti ortaya. Ben cift kuyruklu eyelinerlara bayiliyorum, son zamanda bunu daha da iyi anladim.


Günlük makyajimda göz altima bir sey sürmem genelde, ama sürersem buradaki gibi asagi dogru dumanli bir sekilde kaybolan bir cizgi cekerim hep. Bence gözlere cok gizemli bir görüntü veriyor, hosuma gidiyor. Tabii hala göz altina bir sey sürmemekten yanayim, cünkü gözlerimi kücültüyor, hele siyah kalemler. Ama ara sira yapasi geliyor insanin iste. Gözümün altinda kullandigim mavi kalem Essence'in eski bir koleksiyonundan (Denim Wanted), icinde gümüs simler var.

KULLANDIGIM ÜRÜNLER

Gözler

Urban Decay Primer Potion
Catrice Cruise Couture Koleksiyonunun 'C01 Nautica' Jel Eyelineri
Essence Denim Wanted Collection '01 My Boyriend's Jeans' Eyeliner Kajal
KIKO Eye Pencil '100 Taupe' (göz iclerime)

Yüz
Garnier Under-Eye Roll-On
Sleek 'Life's A Peach' Allik

Dudaklar
Catrice Colour Infusion Longlasting Lip Stain - 'Meet Mrs Roosvelt'

Herkese 'masmavi' bir aksam dilerim!
- iheartsu

(Bu sacma sapan vedalasma tarzini neden baslattigimi bilmiyorum, ama hosuma gidiyor. <3)

Bloglovin': http://www.bloglovin.com/makyajtutkusu
Twitter: https://twitter.com/MakyajTutkusu
Facebook: https://www.facebook.com/MakyajTutkusuBlog
Google+: https://plus.google.com/u/0/111320306447544351145/posts
Pinterest: http://pinterest.com/makyajtutkusu/
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com


----------
Bir sonraki yazi: Essence Eyeshadow 59 Copper Island

20 comments:

  1. sahane yıne
    bir sey sorucam benım goz kapağım da böyle kırış kırış cıkıyo fotolarda o yüzden makyaj fotosu yapsam da koyamıyorum bakıyorum başka bloglara onlarda yok edıtlıyolar mı yoksa bız mı yaslandık ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tesekkür ederim :-)
      Aslinda benim de cok kiris kiris cikmaz fotograflarda, ama bu makyaji yaparken göz bazinin üstüne renksiz bir pudra sürdüm, ondan biraz kuru ve kiris kiris gösteriyor. Onun haricinde ben resimlerime logo eklemekten ve resimleri dogru boyuna kesmekten baska bir sey icin kullanmam Photoshop'u, ama diger Blogger'lar nasil yapiyor bilemeyecegim. Resim cekerken gözlerini biraz germeye calis, kaslarini biraz daha yukari dogru cek, o zaman kirisiklar cok belli olmuyor ve makyaj tüm güzelligiyle ortaya cikiyor. Umarim sana yardimci olabilmisimdir :-) Yaslandigini düsünme, her cilt farklidir. Göz bölgeni cok yipratmamaya calis, kirisiklar böyle olusuyor.

      Delete
  2. Woowww diyorum canım çok yakışmış,bayıldım !! Böyle gözü çerçeveleyen belirgin eyelinerlı makyajları ben de çok seviyorum. Mavinin tonu da çok güzelmiş,sanki metalik lacivert gibi di mi ? :)) Öperim !! Güzel yüzünün göründüğü fotoları da koymaya başla artık :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkür ederim canim, begenmene sevindim! :-)
      Evet, navy blue bir rengi var, ama metalik demezdim ben. Gözlerde öyle görünmüs, cok hos gercekten. :-)
      Yüzümü artik cekmiyorum maalesef. Eski blogumda hep yüzümün oldugu resimler koyardim, ama birisi tüm resimlerimi calip Facebook'ta fake profil acmis (Hey, sahte insan! Bunu okuyorsan geber emi! >:(, ve o profil üzerinden nette iliski bile kurmus... Uzun lafin kisasi, korkuyorum artik yüzümü göstermeye. Zaten bu olay yüzünden eski blogumu sildim...
      Üzgünüm :-(

      Delete
    2. Aaaa bilmiyordum çok canım ya çook geçmiş olsuuun :/ Ben de çalınır diye tırstığım için 2 senedir bloguma tüm yüz fotosu koymadım,göstermedim kendimi. Anca yarım çekiyorum yüzümü o da makyaj yazılarında zaten. Yüz fotolarına gelene kadar,oje bloglarından el fotolarını ya da ürün tanıyım fotolarını bile çalıp ,onlardan ayrı blog açan manyaklar var ya :/ Sildirmişsindir inşallah o Facebook profilini .

      Delete
    3. O fake profili hic bulamadim ki... Netten iliski kurdugu bir cocuk benim özel profilimi bulmus bana mesaj atti, sen yalancinin tekisin diye, ben de ne oluyor Allah Allah deyince gercek ortaya cikti, megersem o kiz fake profiline bir süredir girmiyormus ve o 'sevgilisiyle' ilgilenmeis, o da kendiliginden aramaya baslamis ve profil resmimi görünce gercek beni bulmus. Böyle anlatti cocuk bana. Zaten iki taraf da salak, birisi resim/kisilik caldigi icin, digeri netten iliskiye girdigi icin. Bir de salak salak 'sana asik olmustum ben' dedi ya, inanabiliyor musun?
      Ne tuhaf insanlar var...
      Neyse, iste böyle. Belki bir gün tek bir fotograf yüklerim kendimden, ama simdilik bir kendime geleyim. Bu olay birkac ay önce olmustu, ama hala ne zaman aklima gelse hayret icinde kaliyorum.

      Delete
    4. İnanamıyorum yaaa resmen şaşkınlıkla okudum :S Ne insanlar var cidden,bu kadar boş kafalı olunca herşeyi yapabiliyorlar işte ... Olaya bak yaa pes,diyecek şey bile bulamıyorum . Boşver iyi yapmışsın,foto koyma,koyacak olursan da üzerine blog ismini yaz bir damganı koy yani çalınmaması için :-* Öpüyorum !

      Delete
    5. Cok haklisin canim, öyl yapacagim, insallah bir aksilik cikmaz bu blogda da :-)
      Bu arada youtube'da videolarini izledim ve abone oldum, begendim seni <3 Ve arka fon müziklerini! :D
      Öptüm ben de <3

      Delete
  3. Anam ne güzel olmuş kız gözlerin:) <3 Eyeliner çekişini sevsinler senin!!Bayıldım valla:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sen hep bana iltifat yagdiriyorsun, ama ben sana hic yapamiyorum, farkindasin, dimi? Kalk, cabuk Face'den bana bugünün makyajini cek de beim de gözüm senlensin! Allah Allah, hep ben mi yapicam yaa. -_-

      Delete
    2. Sabahın 5in de kalkıp işe giderken pek makyaj yaptığım söylenemez aşkısı:D:D Ayrıca be senin yaptıklarını hep deniyorum:):) Bunu da denerim:D Gerçi çift kuyruk becerebilir miyim bilmiyorum:D:D

      Delete
  4. mavinin rengine bayıldım çok güzelmiş.. çift kuyruk da hakikaten yakışıyor sana..

    ReplyDelete
  5. eyelinerına bayıldııımm <3 ben de lacivert eyeliner istiyorum yeaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lacivert jel eyeliner bulmak biraz zor olabilir, ama Bobbi Brown ve - bildigim kadariyla - MAC lacivert jel eyeliner yapiyor. Ama isterse lacivert kalem de kullanabilirsin ve ince bir fircayla eyeliner sekline getirebilirsin. :-)

      Delete
    2. evet zaten lacivert eyelinerı mac, bobbi brown ve physicians formula'da gördüm sadece :( göz kapağıma dağılmayan lacivert bir kalem bulursam alıcam hemen :D aynı zamanda eyeliner da araştırıyım. teşekkür ederimm :*

      Delete
  6. Maybelline de jel eyeliner vardi,yukarida birisi sormus da ek bilgi olsun :)

    ReplyDelete