Friday, April 12, 2013

17 Supreme Shine Lipstick 'Day-Glo' (+ Minik Cekilisin Kazanani)

[English will be added soon!]

Bloga birkac gündür yazmadim, biliyorum. Pek zamanim olmadi; olunca da dizi izledim ya da telefonumda oyun oynadim. Kötüyü, biliyorum. T.T Ama blog yazmadigim zamanlarda da beni takip etmek istiyorsaniz Instagram'da iheartsu üzerinden edebilirsiniz. Orada simdi daha aktifim.

Bugünkü yazida sizlerle gecenlerde Ingiltere'deki bir Blogger arkadastan ismarladigim 17 Supreme Shine Lipstick'in 'Day-Glo' rengini tanitacagim. 17 markasi, bir drugstore marka. Hakkinda ben de pek bir sey bilmiyorum aslinda, ama bu Supreme Shine ruj serisi hakkinda bayagi cok sey duydum ve denemek istedim tabii. Day-Glo kesinlikle benim rengim. Gercekten cok sevdim, cok cok begendim!


Rengi hafif neona kacan mavi alt tonlu bir fusya pembe. Bitisi cok sheer ve yapisi cok kremsi, uygularken cok harika ve yumusak hissediyor. Renk verisi gayet iyi, fakat ne sekil uyguladiginiza bagli. Ben daha sheer bir sonuc sevdigim icin kuru dudaklar dgil de lip balm ile nemli olan dudaklarima uyguluyorum. Böylece pigmentasyonu biraz azaliyor, ve ben istedigim yogunlugu elde edebiliyorum. Eger daha opak bir sonuc istiyorsam, o zaman dudaklarima lip balm sürmeden direkt bunu sürüyorum. Kuru dudak üzerinde daha yogun renk veriyor cünkü. Her sekil uygulamasini begendigimi söylemeliyim, fakat dedigim gibi günlük kullanim icin sheer rengi benim icin daha uygun.


Paketi yukari dogru hafif yamuk gidiyor. Ben pek begenmedim, alisamadim da. Eskiden bu serinin farkli bir paketi vardi, ama simdi degistirilmis. Olsun, önemli olan dudaklardaki durusu.


Swatchlarda da gördügnüz gibi cok tatli, baharimsi bir rengi var. Bu serinin cok sevilen bir nude rengi de var, sanirim ismi Bare gibi bir seydi, onda da gözüm var.

Dudaklarda flassiz fotografi...


Dudaklarda flasli fotografi...

Tabii lip balm üzerine kullandim.
Dudaklari kurutmuyor, aksine, bayagi iyi nemlendiriyor. Hatta Clinique Chubby Stick'ten de daha iyi nemlendiriyor. Kremsi ve yumusak yapisina hayranim ve hafif parlayan bitisi de cok hos. Herkese öneririm! Eger Ingiltere'den getirtme/ismarlama sansiniz varsa mutlaka bir deneyin derim.

- iheartsu

Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

----------
Next Post: Instahafta #2


--------------------
CEKILIS KAZANANI

Bir önceki yazimda minik bir cekilis yapmistim, onun kazananini duyurayim hemen:

34 kisi katildi (mail yazmayanlari da dahil ettim, belki bu yaziyi görüp kendilerinden bana ulasirlar diye). Ve kazanan arkadasimiz...


Sana hemen mail atiyorum. Umarim Rival de Loop Natural Dudak (Göz!!) kalemini ve sürpriz hediyeni begenirsin. Sürpriz hediyen, benim de cok cok sevdigim bir ürün. :-)


21 comments:

  1. rengi gerçekten çok hoşmuş kuzum benim :) güzel günlerde kullan bitaneciğim :* <3

    ReplyDelete
  2. Canımm mailini aldım ve hemen buraya ışınladım. NE kadar mutlu oldum anlatamam. İlk defa bir blogtan hediye kazandım. Sürpriz hediyemi çok merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum. Adresimi mail attım. Hediyem elime geçince blogumda yazısını yazacağım. Kocaman sevgilerimi gönderiyorum sana :* :* bb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sevinmene ben de cok sevindim! Senin oldugunu görünce de cok sevinir kesin diye düsündüm, cünkü blogumun aktif takipcilerindensin ve severek takip ettigin bir blogdan (kücük de olsa) bir hediye almak mutlu etmistir seni diye düsündüm. Umarim hediyelerin gelince de bu kadar mutlu olursun, hehe :P
      Öptüm ben de!

      Delete
    2. Grumpy eitch seni tebrik ederim

      Delete
  3. rengi çok güzelmiş güle güle kullan canım:)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ben de bayildim! Tam benim rengim, iste bu renk benim diyebilirim kesinlikle!

      Delete
  5. Fiiuuu süpermiş bebeğim güle güle kullan <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Güle güle kullaniyorum zaten <3 Cünkü mavi alt tonlu bir ruj ve mavi alt tonlu rujlar disleri daha beyaz gösteriyor. E durum böyle olunca da daha cok gülesi geliyor insanin. Nasil bagladim ama :D
      Öptüm askosum <3

      Delete
  6. Rengi durusu muhtesem gorunuyor.tam benlik hep bu tarz renkler kullaniyorum ama bu yapida bulmak zor. Iyi gunlerde kullan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet, bu yapida böyle renkler bulmak biraz zor, haklisin! Keske bu marka burada satilsa, degil mi? :-)

      Delete
  7. Ben gibi bir pembe ruj delisine bu yapilir mi, ne harika bunun rengiii ♥
    Arada benim icinde sur :D :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiyamam ki <3 Senin icin de sürerim anacim, sürerim hep <3

      Delete
  8. harrikaaaa :) bunlarr :) tenime çok uygun renkler bunlar :) harikaymışlar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insallah sen de ismarlama firsati bulursun!!! :-)

      Delete
  9. Rujun rengi harika, güle güle kullan :)

    ReplyDelete
  10. Keşke burda da olsa bu marka :(
    alamıyoruz öyle hayran hayran bakıyoruz :)
    güle güle kullan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet, keske burada da olsa. Ama Allah'tan internet var :D

      Delete