Monday, April 1, 2013

Günün Makyaji // EOTD - 01.04.2013

Bugünün makyaji aslinda gecen günün makyaji, ama onu paylasmayi unuttugum icin bugün göstermek istedim. Cok sevdigim, begendigim bir makyaj tarzi oldu. Yapiskan ile dis kisma temiz ve keskin bir görüntü verdim. ve ayni yapiskan ile de keskin eyelinerimi cektim. Sonuc gayet güzel bence. Bir de takma kirpik taktim, ama yarim kirpikler. Keske daha temiz görünen kirpik taksaydim diyorum simdi, cünkü yukaridan bakinca kirpiklerin bantinin biraz yamuk göründügünü görebilirsiniz. Bu da baskalarinin hic görmeyecegi, ama seni rahatsiz eden seylerden biri. :-)

Today's make-up is actually the make-up of a few days ago, but I forgot to post it that day, so I'm doing it now. I used a tape to get a clean edge and also used the tape for the eyeliner as well. I like the outcome a lot. I also used false lashes, but now that I'm looking at these pictures, I wish I had used another pair of false lashes, because on these half lashes you can see the glue on top of the band and it looks quite weird. This is one of those things, that only you can see and only you are bothered by, but you still want it gone. :-)


PRODUCTS I'VE USED

Brows
Essence Wild Craft Eyebrow Kit
Catrice Eyebrow Filler

Eyes
Urban Decay Primer Potion
Sleek Storm Palette
Ebay False Lashes

Face
Missha M Vita Matte BB Cream
Garnier Under-Eye Roll-On
Sleek Life's A Peach Blush
Benefit Hoola

Lips

- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

----------
Next Post: Clinique Chubby Stick 'Heaping Hazelnut'

17 comments:

  1. Bu tonlara bayılıyorum ve gölgelendirme müthiş olmuş!!! Ne kadar güzel yedirmişsin renkleri birbirine, muhteşem! Eline sağlık :)

    ReplyDelete
  2. Gerçekten çok güzel :)
    Bir sorum olacak. Almanya'da mı yaşıyorsunuz? Annem Almanya'ya gidecek de. Acaba oradan önerebileceğiniz kozmetik markaları ve ürünleri var mı? :)
    Teşekkür ederim :)

    www.irmak-s.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Almanya'da yasiyorum, evet :-)
      Almanya'dan önerecegim markalar P2 ve Catrice kesinlikle. Ikisini de DM'lerde bulabilir annen. (DM = Almanya'nin Gratis'i gibi bir sey). Genel olarak DM'deki bütün markalari öneririm, özellikle P2, Catrice, Balea ve Alverde. :-)

      Delete
  3. keskinlik süper olmuş! tonlar zaten en sevdiğimden yine çokk güzel <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkür ederim, senin makyajlarina da bayiliyorum ben <3

      Delete
  4. cok begendimm
    yapistirma bandini cikarirken concealer falan bozuluyor mu, yoksa onlari sonradan mi sürüyorsun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Genelde concealeri sürmeden önce yapiyorum makyajimi, ama bazen unutuyorum, ama sorun yaratmiyor concealerimin üzerine yapistirinca, cünkü ben yapiskani yüzüme bastirmadan önce elime yapistiriyorum ve cektikten sonra üzerindeki yapiskan o kadar cok olmuyor, yani hafifce yapisiyor yüzüne. :-) Bilmem anlatabildim mi?

      Delete
  5. Göz makyajına bayıldım canım.Çok güzel olmuş.Hafif buğulu.Dudaklarındaki ruju sevdim.Çok hoş görünüyor oda ayrıca.

    ReplyDelete
  6. Bu tonlar çok güzel olmuş..

    ReplyDelete