Tuesday, April 23, 2013

iPhone Kaplarim

[English will be added soon!]
Evet, ben bir iPhone kurbaniyim ve bununla gurur duyuyorum. :D iPhone 4S kullaniyorum, ilk ciktigi gün almistim, yani 2011 Ekim-Kasim arasindan beri var. Ondan önce iPhone 3GS kullaniyordum. O da hala var, ama 4S olunca onun yüzüne pek bakmiyorum.  iPhone 5'i almayi hic düsünmedim desem yalan olur, ama ben söyle bir sistem kurdum kendime: 3GS'i aldim, 4'ü almadim, 4S'i aldim ve 5'i almadim. 5S veya 6 cikarsa onu alirim artik. Yani bir telefon arayla almayi planliyorum diyelim. Hic "Bir kere iPhone kullandin mi bir daha baska bir sey kullanmak istemezsin" lafini duydunuz mu? Iste o laf resmen beni anlatiyor, cünkü ben iPhone'dan baska bir telefon kullanmayi hayal edemiyorum ve istemiyorum.

iPhone kaplarina bayiliyorum ben! Bunlarin cogunu eBay'den almistim, hem de o kadar ucuzdular ki! <3 Sizlere bulabildigim kadar eBay linklerini veririm ki siz de alabilin.

Aslinda cok daha cok iPhone kabim vardi, simdiye kadar kac tanesini kirildigi icin cöpe attigimi hatirlamiyorum bile. Eskiden her gün farkli bir kap takardim, ama artik üsengeclikten pek degistirmiyorum. Mesela su an taktigim kabi en az iki haftadir degistirmedim.

Bu arada: En sevdigim ve cok kullandigim iPhone uygulamalari hakkinda ayri bir yazi yapmayi planliyorum, yakinda o da gelir.

Buyrun kaplara!

Su an kullandigim ve en cok sevdigim kabim bu 'Melting Ice Cream' isimli kap. Ön tarafi ve arka tarafinda eriyor gibi bir 3D dizayni var, cok hos. Alt taraftaki beyaz kismi üst tarafiyla birlesik degil, iki parca olarak birbirine giriyor. iPhone'umu cok iyi koruyor ve yere düsünce de hicbir sey olmuyor. Ama eger görünüsüne degil de güvenligine cok önem veriyorsaniz, o zaman size bir Bumper almanizi tavsiye ederim. Bumper söyle bir sey mesela: Tiklayin!

Bu 3D Melting Ice Cream kabini Ebay'de surada bulabilirsiniz: tiklayin! Farkli renklerde de var.



Bu kabi ise Douglas'dan aldim. Douglas Almanya'nin Sephora'si gibi bir sey. 10€ idi dogru hatirliyorsam. Iki renkte satiliyordu, ikisini de aldim. Birini bir süre annem kullaniyordu. Üzerindeki desenleri cok begenmistim.


Bu kabi internetten aldim, ama eBay degildi. Cok sirin bir tavsan var ve üzerinde sacma sapan Ingilizce bir seyler yaziyor. "Love to eat carrots rabbit lovely friends." Berbat grameri görmezden gelelim, sonucta Cin mali, normal hani. :P Fiyatini hatirlamiyorum, ama 10$ civari olmali galiba. Tabii bunu eBay'de kaplari kesfetmeden önce almistim, o yüzden daha cok para verdim. Simdi bana bir kaba 10$ ver deseler af edersiniz kicimla gülerim. Bu kap cok sirin, ama telefonu hicbir sekilde korumuyor.


Bu kabi da ayni internet sitesinden almistim. Yaklasik 2 yil oluyor bu ikisini alali. Bu da 10$'di dogru hatirliyorsam. Üzerinde "Mococo - I like love swinging in the gap between seasons." yaziyor. Bu gramer daha iyi de "Mevsimler arasinda sallanan aski seviyorum" da neyin nesi? Akil fikir please. Gerci bunu alanda kabahat. :D Ben sadece üzerindeki ayiyi sirin buldugum icin almistim. Ama alt tarafi kirildi gördügünüz gibi. :-(


Bu tavsan kulakli kabi Amazon'dan aldim, fiyati 10€ idi. Kocaman tavsan kulaklari var, cok sirin. Ve silikondan yapildigi icin daha iyi koruyor telefonumu. Ayrica yaninda bir de pom pom gibi yumusak bir top ile geldi. Onu arkasindaki bosluga yapistirinca ayakta da durabiliyor, asagida gösterdigim gibi. Cok sirin! Amazon linkini bulamiyorum, ama Ebay'de daha ucuza buldum: tiklayin!


Bu kap ile tus kilidine basmak biraz zor, o yüzden hep tavsan kulaklarindan birini alip yana yatiriyorum asagida gördügünüz gibi, öyle daha kolay basiliyor tus kilidi. :D


Bu kap cok sirin, degil mi? Bu da eBay'den dogru hatirliyorsam, ama linkini bulamiyorum. =/ Cooook tatli bir ayicik bu ya <3 Ve silikondan oldugu icin de cok iyi koruyor telefonumu. Bundan baska bir tane daha vardi (farkli bir renkte), ama onu kuzenimin kizina hediye ettim cok begendigi icin. Fiyati dogru hatirliyorsam 4$ filandi.


Bu eskilerden kalan resimde diger mavi olanini görebilirsiniz. Yukari sagdaki de eski Bumperin. Onu resmen yedim bitirdim. Sürekli kemirdim manyak gibi, sonra da yüzüne bakilmicak hale geldi, cöpe attim. :D

Yanima cüzdanimi almadan arabayla disari ciktigim zamanlarda bu kücük cüzdana benzer seyi aliyorum yanima. Evet, cirkin görünüyor, biliyorum, ama gercekten cok pratik. Ucuna sac lastigiyle (:D) anahtarlarimi takiyorum (evet, Ford sürüyorum, nolmus Allah Allah -_- Yeni bir araba arayisindayiz su an :D), icine iPhone'umu koyuyorum ve diger tarafina da kartlarimi (ehliyet, banka karti vs vs). Cok pratik gercekten! Fiyati 1$ idi. Bedava.

Benim su anki kaplarim böyle. Yenilerini alma vakti geldi aslinda, ama annem ne zaman posta kutusunda bana bir paket geldigini görse cok kiziyor, o yüzden onun simdilik biraz yatismasini bekliyorum, sonra yine topluca alirim bir sürü kap. :D

Siz hangi kaplari kullaniyorsunuz bakalim?

Öptüm sizi!
- iheartsu

Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com
----------
Next Post: Essence Floral Grunge Eyeshadow Quad

27 comments:

  1. Hepsi bibirinden şeker ! O son turuncu cüzdan da hiç çirkin değil çok da pratik bişeymiş buralarda bulabilirsem bende alıcam ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, evet cok pratik ama turuncu rengi, ve araba anahtarlari filan cirkin gösteriyor bence. :D Olsun, yine de lazim olan her seyi tutuyor :D

      Delete
  2. Aa melting ice creamden ben de sipariş vermiştim,ne kadar kaliteliymiş hem de çok uygun fiyata:) hemen gelse keşke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet, kesinlikle kaliteli :-) Insallah sen de benim kadar begenirsin!

      Delete
  3. Hepsi çok güzel, en çok Melting Ice Cream <3

    ReplyDelete
  4. Coral Blissi ben de almak istiyorum. fiyatı nedir acaba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Türkiye fiyatini bilmiyorum maalesef. Almanya'da 18-19€ gibi bir sey. :-)

      Delete
  5. cokkk guzelllerrrrrrrr

    ReplyDelete
  6. Ben de aksine en çok turunculu olanı beğendim.. :)) çook pahalı bir telefon kullanmıyorum ama eşyalarıma zarar gelmesini istemediğimden ve biraz da tarzım olduğu için koruyucu özelliğinden dolayı beğendim gerçekten..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkürler :-) Evet, turuncu olani kesinlikle cok cok iyi koruyor telefonu!

      Delete
  7. cüzdan bence de çok güzel. o tavşanlı kılıftan bende almak istemiştim ama nedense çok dikkat çeker diye vazgeçtim. içimde kaldı ama :)

    ReplyDelete
  8. hepsi birbirinden şeker hepsine bayıldım güle güle kullan:)
    blogumuza bekleriz:)
    http://bazenar.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. çok şeker pikaçuya benzeyen beni çocukluğuma götürdü.

    ReplyDelete
  10. Tavşin kulaklı olan çok tatlı başka biyerde daha görmüştüm,çok beğenmiştim.Burda görünce daha da çok çok beğendim :))
    Bana da beklerim.Sevgiyle kal :)
    http://aslismakeupbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. çok güzeller,en çok 3D Melting Ice Cream kabi begendimm. :)

    ReplyDelete
  12. Seni yeni buldum sanırım sıkı takip ettiğim bloaglardan olacaksın yaklaşık 1 saattir dolaşıp duruyorum bende beklerim :http://kirmizirouge.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Bayıldım gerçekten, pembe tonlarıda bayılmamın sebebi olabilir :)

    ReplyDelete
  14. Sanirim hepsine bayildim blogunu cekilisin sayesinde buldum ve tek tek okuyorum ;))

    ReplyDelete
  15. Hepinize cok tesekkürler, internetim su an biraz yavas oldugu icin hepinize ayri ayri cevap yazmakta zorlaniyorum, o yüzden geriye kalanlara böyle cevap vermek zorundayim. Cok cok cok tesekkür ederim!

    ReplyDelete