Sunday, April 21, 2013

theBalm Balm Girls Lipstick 'Mai Billsbepaid'

Merhabalar! Bu yazida sizlere the Balm'in 'Mai Billsbepaid' rujunu tanitacagim. Aslinda yazisini yazmayi planlamiyordum, ama sonra kararimi degistirdim. Biliyorsunuz, the Balm Almanya'da satilmiyor artik o yüzden Türkiye'den hediye olarak gelince cok mutlu oldum gercekten. Sizler cok sanslisiniz. :-)



Mai Billsbepaid'in rengi hafif leylaga kacan ve biraz pembelik iceren bir nude. Paketinde gösterilen rengi kesinlikle ruj ile ayni degil, paketteki rengi mercana egilimli bir nude, bu ise leylaga egilimli bir nude. Ruj paketinde biraz koyu görünse de, dudaklara sürünce daha acik oluyor nedense. Bazen zaten bembeyaz olan tenimi daha da beyaz gösterdigini düsünüyorum hafif hasta gösterebiliyor, bu yüzden bu rujla kombine edeceginiz göz makyajini bilincli secmelisiniz. Yapisi cok kremsi ve yumusak, sürülüsü gayet kolay. En cok sevdigim yönlerinden biri mat bitisli olmasina ragmen dudaklardaki catlaklari belli etmemesi. Genelde mat rujlar dudaklarimi daha da kurutur ve catlaklarimi daha da cok ortaya cikarir, ama bu yapmiyor. Bir lipbalm'in üzerinde kullaninca daha az opak bir sonuc elde ediyorum. Lipbalm kullanmayinca ise daha iyi renk veriyor. Ben lipbalmli görüntüsünü tercih ediyorum, ki lipbalmsiz asla ruj sürmem.

Buyrun swatchlara.


Ve dudaklarimdaki durusu...

Sonunda Türkiye'de bulunan birkac ürünü tanitabildigim icin mutluyum. Fiyatini bilmiyorum acikcasi, ama drugstore civarinda olmali diye düsünüyorum. Leylak/pembe karisimi bir nude rengine sahip olan ve mat bitisli ama catlaklari vurgulamayan bir ruj arayisindaysaniz, size öneririm.

Öptüm heinizi!
- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

----------
Next Post: Instahafta #3

19 comments:

  1. bu ruj balmjovi palettede var bende tam boyunu almayı düşünüyorum tam sevdiğim tonlarda bir renk çünkü :) sana da çok yakışmış bitanem :*

    ReplyDelete
  2. tam benim rengimmmm :) güle güle kullannn :)

    ReplyDelete
  3. orada mis gibi ojeler varken, yemişim the balm rujunu :( böğğğğğğğğğğğğğüüüüüü

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa :D Ama sizde the Balm var, Rimmel var, Golden Rose var. Oldu mu simdi :D

      Delete
    2. aman al hepsi senin olsun yavrum :D the balm son takıntım da diğerleri bilemiyorum :D

      Delete
  4. güle güle kullan tatlım çoooookk yakışmışşş :)

    ReplyDelete
  5. the balm rujlarını hiç deneme fırsatım olmadı rengini çok beğendim size de yakışmış :)

    ReplyDelete
  6. Bu ruju bende çok seviyorum birde nanemsi bir kokusu var beni benden alıyor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nane kokusunu hic fark etmedim gercekten :D Dur bir koklayayim. :D

      Delete
  7. the balm'ın bu rengini hiç görmemişim ya çok güzelmiş üstelik :) sizde de çok güzel durmuş güle güle kullanın :)

    ReplyDelete
  8. Merhaba, blogunu severek takip ediyorum :) bir Bursalı olarak şehrimde Gratis mağazasının olmayışı ve dolayısıyla the balm markasının henüz hiçbi ürününü deneyememiş olmam beni çok üzse de rujun rengini çok sevdiğimi söylemeliyim, çok ta gzl durmuş :) umarım en kısa zamanda Bursaya da Gratis açılır da bende acemi bi blogger olarak the balm ve essence başta olmak üzere birçok ürünle tanışma fırsatı yakalayabilirim! bu arada bana da beklerim, makyajinkimyasi.blogspot.com, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insallah Bursa'ya da acilir en kisa zamanda canim :-) Bloguna da üye oldum ve bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederim!

      Delete
  9. Ahanda benim rujum:):) Senin tombul dudaklarına da çok yakışmış hani:) İyi günlerde kullan tatlım

    ReplyDelete