Monday, March 25, 2013

Bomb Cosmetics Opium Den Candle

Bu mumu tam bir hafta önce almistim ve o günden beri her gün kullandim ve cok sevdim. Ismi Opium Den, cevirisi Afyon Magarasi oluyor. Tam olarak anlamis degilim, ama benim memleket Afyon oldugundan ayri bir sempati duymus olabilirim acikcasi. Diger mumlardan farki bence kokusunun agir olmasi. Digerleri ciceksi ve meyvemsi kokarken, bu daha agir, ve daha sicak kokuyor. Ne cicek, ne de meyve gibi, daha önce kokladigim hicbir muma benzemiyor, ve bu yüzden aldim. Ismi gibi bu da bagimlisi yapiyor resmen, ama icerik listesine baktim, herhangi Afyon cicegi midir bilmem nedir hic yok, sadece kokusu öyle. Orjinal fiyati 9,95€, ama indirimde bulunca 2,95€'ya aldim. Sekli ve kutusu da cok güzel bence. 45-50 saat arasi da yaniyormus. Buyrun, sizi resimlerle bas basa birakiyorum...

I bought this candle exactly a week ago and have used it every day since then. It's called Opium Den, which is kind of interesting. What makes it different from other candles is that it has a very different and strong scent. The other candles of this brand are all floral and fruity, but this one isn't. It is, like the nae suggests, quite addictive actually, but it doesn't have that Opium flower or whatever it's called in the ingredients, I've checked. The original price is 9,95€, but I bought it on sale for 2,95€. I strongly suggest you buy one of these candles, because they were all on sale, which probably means they're being pulled out of the line. Get your hands on one of these quickly before they're all gone. I love the packaging and the hearts inside. It burns for 45-50 hours. Here you go with the pictures...



Uyumadan önce yatagima uzanip kucagima laptopu alinca bunu yakiyorum ve bütün odam güzel kokuyor. Uyumak isteyince de söndürüyorum. Bir gün gözlerim kapanmis ve bütün gece yanmis. Allahtan gece yarisi uyandim da fark edip söndürdüm. Hicbir sey olmamasina ragmen yine de bayagi korktum :-) Yani eger uyumadan önce mum yakiyorsaniz, o zaman dikkat edin lütfen.

I light this up before I lie down on my bed and take my laptop to browse the internet or watch new episodes of my series. One night I just fell asleep without turning it off and it burned the whole night. Thank God I woke up in the middle of the night and noticed that it was still on, so I quickly blew it off. Even though nothing happened, I was still quite scared that I wasn't careful enough. So if you, like me, like burning candles before going to sleep, please don't forget to turn them off before you fall asleep. :-)
- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

----------
Next Post: Makyaj Dersi // Tutorial 8 - Everyday Bronze

16 comments:

  1. Hehe afyon bir çeşit bağımlılık yapıcı uyuşturucu madde aslında, mum da bağımlılık yaptığı için öyle bir isim koymuş olmalılar :)) Çok güzel görünüyor eminim kokusu da öyledir.

    ReplyDelete
  2. Kokulu mumları çok seviyorumm,kendi evim oluncaa kokulu mum ve sabun stoğum olacak kesin:)
    Hatta markasını hatırlamadığım bir müm var;çikolata sosu vardır ya hani dıarıda browni yersin de sislemesi için kullanırlar;sen de gider keki o sosa banarsın ; işte onun gibi kokuyordu..
    Isırıcaktım mumu :D
    Güle güle yak,mumu ama kendini deil tabi aman dikkat:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, yok yok, kendimi yakmam :D Sen de güle güle kullan kendi evin icin gelecekte alacagin mumlari :D

      Delete
  3. Gelen her hediye paketinde mutlaka mum çıkar bana. Hiç de kullanmam. Böyle resmen mum dağı var odamda :D Bloglarda gördükçe, hatta BBW'den miydi neydi böyle bir muma hiç vermeyeceğim meblağlar ödeyip alıyorlar, nasıl bir şey ki bu mum işi yahu , şu elimdekileri bi yakayım ben artık dedim.
    İlk defa dün gece yaktım bi tanesini. Oturdum Epica dinledim. Hoşuma gitti baya :)
    Sanırım ben de indirim kovalayanlardan olacağım :D

    Seninki süpermiş ama, kullanmasam da sırf tipi için alırdım :D Ki öyle de bi setim vardır, sırf tipine yandığım :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyi oluyor gercekten, bazilari (mesela annem) cok bunaltici buluyor mumun kokusunu, ama bazen gercekten rahatlatici ve cok iyi geliyor. :-)

      Delete
  4. Aman Allahımm sen Afyonlu'musun tatlım :) yeni öğrendimmm ben tam 4 yılımı orada geçirdim üniversitede (: hayatımın en güzel yılınıda orada yaşadımm ayrıca mutlu oldum bak şimdi :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet canim, Afyon'luyum ben <3 Cok sevindim böyle düsünmene! Birkac arkadas taniyorum, onlar da Afyon'da okudular, ama onlar senin kadar güzel zaman gecirmediklerini söylediler, haha :D

      Delete
  5. Yandıkça içinden sürpriz çıkan mumları seviyorum :)Bunların bir dolu çeşidi var.Kokusunu ben de merak ettim eminim çok etkileyicidir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet, onlar da cok güzel :-) Ben de icinden yüzük cikan mumlardan almayi düsünüyorum yakinda <3

      Delete
  6. Hii sadece tipi için bile alınır bu Afyonlum :D

    ReplyDelete
  7. Mum delisiyim çok kıskandım <3 İkea ya falan gittiğimde ben de dolu dolu alıp şişelerini fırçalık yapıyorum hihi *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, aynen! Ben de firca bardagi diye kullaniyorum hep :D

      Delete
  8. İçindeki kalpler çok cici ve çok sevimli duruyor :)

    ReplyDelete