Friday, March 29, 2013

Büyük Tavsiye: L'Occitane Almond Shower Oil

Daha önce defalarca bahsettigim L'Occitane Bademli Dus Yagi hakkinda nihayet yazi yazma vakti geldi! Bu ürünü o kadar cok seviyorum ki anlatamam. Banyo Rutinim'de olmazsa olmazim, mutlaka her gün acip (Banyo yapmasam bile) kokluyorum, kokusuna resmen hastayim! Tatli bir badem kokusu var, bazilariniz icin cok fazla gelebilir. Bu ürünün kücük boyunun bir lilakutuda geldigini de biliyorum, bu yüzden belki bazilariniz tanir bunu. Ben cok ama cok seviyorum!


Icinde 250 ml var ve fiyati 16€, fakat Türkiye'de daha pahali oldugunu biliyorum. Bende bunun minik bir boyu da var (75 ml), bu siseden ona doldurup doldurup kullaniyorum, cünkü büyük siseyi banyoya götürmek istemiyorum (ailemle yasadigim icin kendi dus esyalarimi onlarinkinden ayirmaya calisiyorum). Kiminiz cok pahali bulabilir, ama cok az bir miktar bile büyük bölgeler icin yetiyor, bu yüzden azar azar kullanabilirsiniz ve uzun bir süre yenisini almak zorunda kalmazsiniz. Böylece de yüksek fiyati yine de iyi.

Ben bundan biraz elime veriyorum ve sonra islak tenime ovusturup yediriyorum. Hic köpürmüyor! Onun yerine süt gibi hafif bir islaklik olusuyor. Bence bacaklari veya kollari jiletle almak icin de gayet iyi. (Tabii jiletle almamaya calisalim :-)) Kokusunun kaliciligi hic yok maalesef, dustan ciktiktan sonra en fazla 10 dakika kaliyor, sonra ucuyor. Ama bir dus jeli/yagindan daha fazla kalicilik bekleyemeyiz zaten, hepsi böyle. Daha bu ürün hakkinda ne diyebilirim bilmiyorum, her yönden kesinlikle cok iyi ve her banyomun yildizi kendisi. O kadar severek kullaniyorum ki, onsuz bir banyo düsünemiyorum. Bazen bundan muslugun altina tutuyorum ve hem suyun akisi yüzünden cok hafif köpürüyor, hem de etrafa o muhtesem doyulmaz kokusunu saciyor. Gercekten herkese siddetle tavsiye ederim. Isterseniz ilk önce bir deneme boyunu isteyin. Bunun 75 ml'lik versiyonu 6€ idi. Denemek icin o kadar verilir bence. :-)

- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com


----------
 Next Post: Caudalie Hand & Nail Cream

2 comments: