Sunday, March 31, 2013

Caudalie Hand & Nail Cream

Uzun zamandir yazmak istiyordum, kismet bugüneymis. En sevdigim ikinci el kremim: Caudalie Hand & Nail Cream. Bendeki 30 ml olani. Bunun orjinal boyu 75 ml ve fiyati yaklasik 10€ gibi herhalde, emin degilim. Ben benimkini Lip Balm ve El Kremi seti olarak aldim, 5€ civarindaydi. O set limited, ama bitmeden önce daha 5-10 tane almam lazim! Cünkü hem kreme, hem de Lip Balm'a bayiliyorum. Zaten Caudalie benim markam :-)


Diyecek cok sey yok aslinda. Cantama atip disarida sürmek icin mükemmel. Kremin yapisi cok yumusak ve cok iyi yediriliyor. Az bir miktar bile cok iyi nemlendiriyo ellerinizi ve bu nem en az bir saat, belki de daha fazla kaliyor. Benim en sevdigim yani kokusu! Sürer sürmez burnunuza resmen bir TicTac kokusu geliyor!
 Gercekten ayni TicTac gibi kokuyor, bayiliyorum! Kokusu birkac dakika sonra ucmus oluyor, ama ilk sürüste kesinlikle cok fark edebilirsiniz. Benim cok sevdigim bir el kremi. Digerlerini bitirir bitirmez hem bunu, hem de en sevdigim birinci el kremimi (Soap & Glory Hand Food) alacagim sadece. :-)

Herkese tavsiye ederim! Disarida herhangi bir yerde bekliyorsaniz (yolculuk, bekleme odalari, vs), kesinlikle cok iyi! Tirnak etleri icin de gayet iyi bir performansi var. Cok seviyorum!

- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com

----------
Next Post: Essence My Skin Refreshing Toner

7 comments:

  1. Caudalie türkiyede o kadar pahalı ki ! 5euro gerçekten bedava yani :) Güle güle kullan canım

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet, gayet uygun bir fiyat :-) Tesekkür ederi! Insallah bir sonraki cekilisimde o minik setten de hediye edecegim :-)

      Delete
  2. bu markayı bende denemek istiyorum.özellikle lip balm'larının çok iyi olduğunu duydum.siz online bir siteden mi aldınız?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mutlaka denemelisin bence :-) En sevdigim markalardan biridir. Lip Balm'i da muhtesem!
      Bir siteden almadim canim, eczanelerde satiliyor. Ama sen netten de siparis verebilirsin Google'da aratip fiyat kiyaslayan sitelerden bulabilirsin en hesaplisini. :-)

      Delete
    2. çok teşekkürler.internetten birkaç siteye göz atıp fiyat araştırıyım o zaman.

      Delete
  3. 32 tl Türkiye'de :/ Sanırım asla deneyemeyeceğim.

    ReplyDelete