Saturday, March 9, 2013

Ilk Cekilisimin Sonucu: Iki Kisiye Essence Parfümü Hediye!

Herkese merhaba! Ilk cekilisim dün sonlandi. Bildiginiz üzere Essence'in Türkiye'de satilmayan parfümlerini hediye etmek istedim sizlere, ve iki kazananimiz belli oldu!
Öncelikle kisa bir sey söylemek istiyorum haklar hakkinda. Cekilis yazimda da dedigim gibi Blogunuzdan sonra Facebook ve Twitter'de paylasirsaniz, size 2+ hak verecektim (her ikisi icin, yani ikiser). Ama bircogunuz blogu olmadigi icin blogunda paylasmadi ve Facebook veya Twitter'de paylasip iki hak istedi. Ben bastan beri söyle düsünmüstüm: Ilk paylasim 1 hak, ardindan gelen paylasimlar ikiser hak. Yani söyle düsünün:
Blog +1, Facebook +2, Twitter +2. Bu sekilde paylasanlarin 5 haki oluyordu. Ama bazilari sadece Facebook'ta paylasip "simdi iki hakkim var" dedi. Bu dogru olmaz. Tek bir yerde paylastiysaniz, o zaman bir hak verdim. Blog'da degil de Facebook ve Twitter'de paylastiysan FB +1, Twitter +2 hak verdim. Yani anlayacaginiz, ilk paylasim 1 hak, ardindan gelenler ikiser hak. You understand? :D Ayrica Google + paylasimlarini kabul etmedim, cünkü kurallarda yazmiyordu ve ben zaten G+ kullanmiyorum, kullanmayacagim da. Yani benim girip görebilecegim bir paylasim olmasini istedim, o yüzden Facebook ve Twitter dedim.

Ayrica, yorumunda hangi parfümü istediklerini söylemeyenleri sildim. Bu konuda acimasizim, kusura bakmayin.

Geleli kazananlara! Siz Excel'de güzel güzel tablo olusturuyorsunuz, ama ben beceriksizim bu konuda, Excel'le aram hic iyi degil. O yüzden bir kagit üzerinde yaptim ve iki tane liste hazirladim (her parfüm icin bir liste). Birinci parfüme, yani Like a Trip to NY'a 153 katilim oldu (haklarla beraber), ikinci parfüme, yani Like a Girls' Night Out'a 203 katilim oldu. Kazananlar söyle...


Ikinize de tebrikler! Kazanamayanlardan özür dilerim, keske hepinize birer tane verebilseydim.
Kazananlara aksam eve geldikten sonra birer mail atacagim! Bana 24 saat icinde cevap vermezseniz, o zaman tekrar yeni bir kazanan belirleyecegim. 24 saat diyorum, cünkü paketleri en kisa zamanda yollamak istiyorum. Mailimi bekleyin kizlar. :-)

- iheartsu
----------
Next Post: Alisveris // Haul #3 - Soap & Glory, Sleek, P2, etc.

6 comments:

  1. Moralmen çöktüm.Bu güzel hediyeleri kaçırdığım için.Neyse kazanan arkadaşları tebrik üstüne tebrik ediyorumm :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olsun, sen de digerinde kazanirsin belki :-) Umudu yitirme, daha bir sürü güzel seyler hediye edecegim sizlere. :-)

      Delete
  2. harikasınız çok teşekkür ederim çok sevindim:)mailinizi bekliyor olacağım:)
    ECE

    ReplyDelete
  3. Bende cok mutlu oldummm :) boyle guzel bir sayfaya konuk olmak daha da guzel ;) Simdiden tesekkur ediyorum.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete