Sunday, March 31, 2013

Mart 2013 Favorileri // March 2013 Favorites

[English will be added soon!]

Bugünün son yazisi, söz veriyorum! Cok yazdim, biliyorum, ama Mart bitmeden bu seyleri de yayinlamak istedim, cünkü Nisan icin daha degisik ve yeni yazilar hazirladim.

Bu ay bu ürünleri cok sevdim...

Rituals Yogi Flow Foaming Shower Gel: Kokusuna, yapisina, her seyine bayiliyorum gercekten. Banyoda bunu kullaninca nedense icimde bir mutluluk, bir sevinc oluyor.

L'Occitane Almond Shower Oil: En sevdigin 10 sey nedir diye sorarsaniz biri bu derim. Bu ay gercekten cok ama cok severek kullandim ve gelecek aylar ve yillarda da cok severek kullanacagim insallah.

Caudalie Divine Oil: Bu yagin bagimlisi oldugumu artik duymaya kalmamistir eminim. Bu ay daha cok kütiküllerimde ve sac uclarimda kullandim. Sana hastayim Caudalie!


Rexona Maximum Protection Confidence Deodorant: Bana denemem icin gönderilen bu ürünü cok ama cok sevdim. Bitince mutlaka da yenisini alacagim. Ilk defa bir deodorant hakkinda bu kadar pozitif düsünüyorum! Her gün kullaniyorum ve gercekten en az 16 saat kaliyor kokusu ve etkisi.

Bourjois Magic Nail Polish Remover: Bunu asos.com'dan almisti kardesim bana. Özellikle simli ojeyi cikarmak icin cok iyi ve gercekten cok cabuk kullaniliyor! Bu ay cok severek kullandim.

O.P.I Nail Envy: Bu tirnak sertlestiricisini de bu ay cok severek kullandim. Tirnaklarimi cidden sertlestirdi ve daha cabuk uzamalarini sagladi.


P2 Summer Attack Collection 'Go For Glow' Kabuki: Bu kabuki fircasina tam anlamiyla bayildim! Kontur yapmak icin o kadar güzel ki anlatamam! Cok severek kullandim aldigim günden beri.

Benefit Hoola Bronzing Powder: Hoola benim her ay icin favorim aslinda, cünkü favori bronzerimdir kendisi, ama P2 kabuki fircayla hangi bronzeri kullandigimi görmeniz icin onu da resime dahil ettim. Her zaman begenerek kullaniyorum Hoola'yi!

Catrice Enter Wonderland Collection Highlighter: Son birkac Günün Makyaji yazimda görmüssünüzdür, yavas yavas yine aydinlatici kullanmaya basliyorum, cünkü bahar icin hazirim! Gelsin sicak havalar, gelsin cicekler, gelsin günes istiyorum! Yüzüme aydinlatici ile canlilik kattigim gibi, mevsimlerin de canlanmasini istiyorum.

Sleek Storm Palette: Bu paleti bu ay cok ama cok severek kullandim. Bitirmeye calistigim onca far varken bunu kullanmam pek dogru olmasa da gercekten cok sevdim! Özellikle üstten 3. ve alttan 5. renk. Ikisi de mat ve dumanli makyaj icin mükemmel. Onlarla nasil bir makyaj yaptigimi yakinda gösteririm.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara: Her ne kadar Günün Makyaji yazilarinda pek kullanmis olmasam da bu ay en cok bu rimeli sevdim, cünkü bayiliyorum kirpiklerime verdigi görüntüyü.

Catrice Eyebrow Filler: Birkac haftadir kullandigim bir renkli kas jeline asik oldum, cünkü cok dogal bir görüntü veriyor ve ayni zamanda kaslarinizi cok hafif bir sekilde daha belirgin yapiyor.

Rival de Loop Natural Lipliner: "Bunu daha kac defa yazilarinda görecegiz? Yeter!" dediginizi duyar gibiyim. Ne yapayim, cok seviyorum iste. Gözümün icine uygulamak icin gercekten muhtesem bir ürün. Hastasiyim!



Caudalie Eau de Beaute: Her gün kullandim! Kokusuna hala pek alisamamis olsam da, gercekten faydasini görüyorum ve tekrar alacagim!

Caudalie Vinoperfect Day Perfecting Fluid: Hakkindaki yaziyi okuyun, o zaman neden favorim oldugunu anlarsiniz. :D

La Roche Posay Effaclar Duo: Iste, en cok okunan yazimin yildizi. Karanlik günlerimin günesi, sivilcelere karsi savasan sövalyem, rüyalarimin basrolü, ... Anlatabildim mi? Size bunu gözü kapali öneririm, gercekten!

Bu ay sevdigim baska bir sey de bu topuz kavucuklariydi. Genelde saclarimi baglamayi, daa dogrusu yüzümden cekmeyi severim. Yüzüme düsmesinden nefret ederim, özellikle evdeyken ya da isteyken. Fakat saclarim omuzuma kadar geldikleri ve cok kisa olduklari icin istedigim gibi güzel bir topuz yapamiyorum. Bu yüzden de bu topuz dolgunlastirici kavucuklar cok isime yaradi. En cok kücügünü kullandim, ama büyügünü de kullandigim günler oluyor. Saclarim iyice uzayana kadar bunlari kullanacagim büyük ihtimalle.

Bu ay cok sevdigim baska bir sey ise güller oldu. Birkac afta önce dogum günümdü ve arkadaslarim bana bir sürü gül buketi hediye ettiler. Onun haricinde bir de kendim alip geldim, oturma odamiza yerlestirdim. Iki renkli güllere bayiliyorum, kendisi beyaz ve yapraklarinin sonlarina dogru pembemsi bir rengi olan gülleri o kadar güzel buluyorum ki anlatamam. Saatlerce bakabilirim, koklayabilirim.

Bir sonraki yazimda görüsmek üzere! Öpüyorum hepinizi!
- iheartsu
Instagram: iheartsu
Mail: theheartscalling@gmail.com


11 comments:

  1. yogi flow'u nereden aldın acaba??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rituals dükkanindan aldim canim, Türkiye'de de varsa mutlaka dene :-)

      Delete
  2. Harika bir paylaşım olmuş :)Kokuya karşı çok hassasım.Her yer güzel koksun isterim.Sanırım yogi flowda bana göre:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkür ederim! Yogi Flow'u alirsan cok sevinirim, cünkü cok begeneceginden eminim! :-)

      Delete
  3. Bourjois un asetonu burayada gelir mi acaba yaa :S simli ojelerden nefret ettim çıkaramadığım için :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben orada Bourjois satiliyor saniyordum? =/ Insallah gelir canim <3

      Delete
  4. Benim de saçım omuzlarımda ve bu topuz tokalarından aldım fakat kullanamadım, saçlarım hep çıkışıyor :/ Nasıl kullandığınla ilgili resimli bir post hazırlayabilir misin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tabii ki paylasabilirim! Cok kolay gercekten :-) Zamanim olunca hemen resimlerini cekip paylasayim senin icin :-)

      Delete
  5. Caudalimarkalı çok amaçlı yağ sanırım ilk favorilerin arasında olan :) bu kadar övgüden sonra en kısa sürede denemem gerekli :) bu arada bende bloguma beklerim :)

    ReplyDelete