Friday, March 8, 2013

P2 Sheer Glam Lipstick 'Mona Lisa Smile'

Bu ruju bir önceki Alisveris yazimda göstermistim. Aldigim günden beri cok sevdim ve her gün kullandim. Maalesef P2 sadece Almanya'da satilan bir marka. Burada DM isminde bir magaza var, Gratis ve Watsons gibi düsünün, ve bu P2 markasi DM'nin kendi markasi, bu yüzden de sadece DM'lerde satiliyor ve DM Türkiye'de olmadigi icin, siz de alamiyorsunuz. Ama bu P2'nin rujlarindan bir-iki tane alip bir sonraki cekilisimde vermeye karar verdim. Su yazimda sizlere bir sonraki cekilisimde hangi markalarin ürünlerini vermemi istedigini sormustum ve cogu kisi Catrice ve P2 dedigi icin bunlari vermeye karar verdim.

I showed this lipstick in my previous Haul and I've been loving and wearing it since the day I got! Unfortunately, the brand P2 isn't available outside of Germany, because it is a brand of a drugstore called DM. However, I asked you guys which brands I should give in my next giveaway and most of you said Catrice and P2, so you'll definitely get the chance some P2 lippies in my next giveaway.




Mona Lisa Smile hafif bir gül veya cilek rengine sahip. Türkce ismini bilmiyorum, bu yüzden bir sitede cevirdim ve 'pelesenk' diyor. Bilmem dogru kelime mi, ama yani gülümsü / cilekimsi bir renk. Icinde minnacik isiltilar var yukaridaki resimde de gördügünüz gibi, ama sürünce tamamen gidiyor bu simler. Rengi kutusunun rengine benziyor hatta, ama kutusu rengi yansitan ürünlerden degil bu, tesadüfen olmus. Cok hafif bir mercanlik, bir coral var icinde, ama buradaki dominant renk kesinlikle o gül rengi. Bence her cilt tonuna yakisabilir bir renk ve özellikle yaz aylari icin cok uygun.

Mona Lisa Smile has a rosewood color with a hint of coral in it. You can see some tiny shimmer particles in the picture above, but once it's applied they're completely gone. I think this color works really well with any skin tone, be it light or dark. It's very warm and cute, perfect for the warmer seasons!


Paketi gördügünüz gibi yukari tarafta biraz yamuk gidiyor ve kirmizi bir renge sahip. Sheer Glam rujlari isminden de belli oldugu gibi 'Sheer' bitisliler, yani daha hafif renk veriyorlar, fakat bu ruj bu serinin ve kapatici ruju diyebilirim. Digerlerini de denedim, ama bu dudaklarda kutudaki rengin aynisini veriyor resmen. Tek katla tabii biraz daha hafif görünüyor, ama iki ve daha fazla katla kutudaki renginin aynisi oluyor. Yapisi cok kremsi ve yumusak, dudaklarda cok hafif hissediyor; hic agir degil. Bu ürünün tek dezavantaji kaliciligi. Tabii Sheer yapida oldugu icin kaliciligi az olur; genelde her saat veya her yarim saate bir yenilemek istedigimi hissediyorum. Dudaklari kurutmuyor, aksine, cok nemli gösteriyor. Kesinlikle herkese tavsiye ederim!

As you can see the package/tube is a little tilted on the upper side and it has a red color. Like the name says, the lipstick range is pretty sheer, however, I found this particular color to be not so sheer. The color pay-off is great and with two coats you have the same color as the bullet. The other lipsticks in this range give a very sheer color, even with more than two coats. Even though the lipstick is very pigmented, the texture still feels very light and glossy on your lips. It doesn't dry them out, instead, it moisturizes them. The only disadvantage of this product is that this isn't long-lasting at all. After about half to one hour I feel the need to reapply it. But all in all, it's a very good lipstick. I recommend it to everyone!


Dudaklarda nasil göründügünü görelim!
Let's see how it looks when it's applied!


Flasli resimde gördügünüz gibi rengipembeye kaciyor, ama benim icin sorun degil.
As you can see, it looks quite pink with flash, but I don't have a problem with that.

Fiyati 1,95€ olan bu ruju cok sevdim ben. Günlük kullanim icin mükemmel bir renk ve hepinize tavsiye ederim! Eger Almanya'da yasayan bir akrabaniz ya da tanidiginiz varsa, ondan size almasini isteyin bence. :-)

The price of this lippie is 1,95€, which is extremely cheap and totally worth it. I think it's perfect as an everyday color. If you know anyone who live in Germany, you can CP this lipstick from them. I don't think you will be disappointed. :-)

- iheartsu
----------

14 comments:

  1. çok guzel bir renk =)
    blogumda cekilişim var beklerim=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkür ederim!
      Katilmak isterdim, ama Almanya'da yasadigim icin eger kazanirsam kargoyu fazla ödemek zorunda kalacaksin, bu yüzden senin iyiligin icin katilmiyorum :D :D Ama üye oldum bloguna <3

      Delete
  2. Rengi çok yakışmış, güle güle kullan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkür ederim, cok tatli bir renk gercekten :-)

      Delete
  3. Rujun ambalajı ayrı,rengi ayrı tatlıymış canııım ! Cidden çilekimsi bir renk,ne güzel tanımlamışsın :) Sana da çok yakışmış :-* Ben de bugün 2 ruj aldım,aahhh hala ruj alıyorum bu kadar ruju napacaksam :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, al canim al, benim gibisin sen de :D Ah, bu renk yok bende, bunu da aliyim, bu renk var, ama bu markadan yoktu bende, bunu da alayim :P

      Delete
  4. Almanya'ya gittiğimde bu DM marketlerde oyalanmaktan müze falan gezemiyordum yahu. Çok güzel cevherler var.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, aynen! O kadar güzel seyler satiliyor ki, bir girdim mi cikaiyorum bile. Hem ben artik ciddi anlamda Drugstore hayrani oldum, cünkü High-End kozmetikte satilan hemen hemen her sey Drugstore'da da satiliyor artik. Tabii cilt bakimi baska, ona para yatiririm gercekten, ama makyaj konusunda forever Drugstore diyorum! Ara sira High-End bir sey gelir ve ona benzer bir sey Drugstore'da yoksa, High-End alirim tabii, ama dedigim gibi, artik ikisi de kalite ve ürünler olarak hemen hemen ayni seviyede.

      Delete
  5. Çok cici bir renk ben bu tarz coral rujlara bayılıyorum sana da çok yakışmış çok doğal duruyor ;) P2'nin diğer ürün yorumlarını heyecanla bekleyeceğim senden ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insallah elimde olan bütün ürünlerine birer yorum yapacagim canim <3 Cok tesekkür ederim!

      Delete
  6. yurtdışına gidince hiç bilmediğim markaları almaktansa daha tanıdık markalara yöneliyorum,çok hayalkırıklığına uğradım çünkü. p2'yi hiç denemedim. Ancak yorumlarını okudukça kullanmadan bayılıyorum :)) rujun rengi nefis..Almanya'ya gidecek birilerini araştırıyorum şimdiden :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hangi markalarla hayal kirikligina ugradin canim? Merak ettim :-)
      Ben yurtdisinda olsaydim hep bilmedigim markalara bakardim, cünkü bildiklerimi zaten kendi ülkemde alabiliyorum :D

      Delete
  7. Rengin güzelliğine gel yaa:):) Güzel günlerde kullan tatlım:D

    ReplyDelete