Thursday, March 14, 2013

Tüyo: Kurumus Jel Eyelinerimizi Nasil Canlandirabiliriz? // Tipp: How To Bring Dried Out Gel Eyeliner Back To Life!



Merhabalar! Bu yazimda sizlere kurumus olan jel eyelinerlarinizi nasil tekrar kullanilacak hale getirebileceginizi anlatacagim. Umarim isinize yarar. Tek yapmaniz gereken kurumus olan eyelineri kapaksiz (!) mikro dalganiza koyup 10-15 saniye isitmak. Genelde bu kadari yetiyor, ama eger asiri derecede kuruysa, o zaman 20-25 saniye de koyabilirsiniz. Benim size adim adim gösterecek kuru bir jel eyelinerim yoktu, bu yüzden maalesef resimlerle gösteremiyorum, ama mutlaka deneyin diyorum, cünkü kesinlikle cok ama cok ise yariyor! Ayni sekilde kurumus krem farlarinizi da canlandirabilirsiniz. Kurudu diye cöpe atmaniza gerek yok yani, paranizi cöpe atiyor gibi olursunuz. Önce bu yöntemi deneyin! Söz veriyorum, bunu yaptiktan sonra eyelineriniz yine eski haline dönecek ve siz sorun cikmadan kullanabileceksiniz. :-) Öptüm hepinizi!

Hello everyone! In this post I want to tell you how to bring your dried out gel eyeliner back to life! I hope this will be helpful to some of you. All you have to do is put the dried out eyeliner without the lid (!) into a microwave and heat it up for arund 10-15 seconds. If it's extremely dry, then you can microwave it for about 20-25 seconds. Unfortunately, I have no dried out liner with which I can show you step by step how it's done, but it's still easy to understand with these instructions. I hope you try this out before you decide to throw your dried out products away! This also works perfectly well with cream eyeshadows in pots. Just try it out, I know you will love this little trick. :-) I hope this was helpful!
- iheartsu
----------


12 comments:

  1. İlk defa duyuyorum canım bunu. Krem farlar ve eyeliner için ben içine birkac fıs mac fix plus sıkıyorum. O sekilde kendine geliyor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben de MAC Fix+ ile denedim, ama bence öyle yapinca ürünün üzerinde kliyor ve icine emmiyordu. Bu yüzden mikro dalgayla yapiyorum, ve cok daha iyi bir sonuc elde ediyorum :-)

      Delete
  2. Ben de çaydanlıktan çıkan buhara tutuyordum:D Hemen kıvamını buluyor bea:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahahahhhaha :D:D:D:D Ay delisin valla yaa. Emeeeel <3

      Delete
    2. Sabah işe gitmeden kahvaltıda çaya tutuyorum işte:D:D

      Delete
  3. cayır cayır duraline aramaktan çok daha iyi bir fikirmiş. deniycem, çok sağ ol :D

    ReplyDelete
  4. benim inglot eyelinerım feci derece kurudu. Ama kabı plastik olduğu için mikrodalgaya da koyamıyorum. Çöpü boylayacak herhalde.
    mac eyelinerımda deneyeceğim bu yöntemi :) teşekkürler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yine de dene istersen cöpe atmadan önce. Ya da Emel arkadasimizin yukarida söyledigi gibi caydanligin buharina tut :-)

      Delete
  5. kurumaya başlamış bir jel eyeliner'Im vardı. bu tüyo çok süper oldu sağolasın kuzumm :*
    hiç de duymamıştım daha önce :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bir dene, kesinlikle ise yariyor canim <3 Ve kuru haline geri dönmüyor, öyle kaliyor :-)))

      Delete
  6. Kurumaya baslamis krem bir alligim var nars in. Ondada ayni seyi uygulasam sonuc verir mi :)

    ReplyDelete